Як обрати найкращий протеїн для схуднення?

Поділитися новиною

Щоб трохи схуднути, більшість жінок дотримуються жорстких дієт. Але врешті-решт це призводить до порушення харчової поведінки та може закінчитись анорексію чи навіть серйозними порушеннями у роботі шлунково-кишкового тракту. Голод негативно позначається на емоційному стані дівчини. Але наразі можна використовувати більш корисні методики, які дозволяють позбутися зайвих кілограмів і не голодувати при цьому.

Навіщо вживати протеїн під час схуднення?

Саме для цього варто протеїн купити, комбінуючи його з фізичними навантаженнями, роботою в тренажерному залі. Білок – це спеціальна речовина, яка є цеглою для будування м’язової тканини. Якщо досить активно тренуватися та вживати мінімальну кількість білкових продуктів, це може негативно позначитися на роботі внутрішніх органів.

Щоб схуднути, та привести своє тіло до ладу, потрібно вживати спеціальний протеїн. Проте його склад для дівчат дещо відрізняється ніж той, який використовується для чоловіків. Якщо головне завдання – це знизити вагу, але при цьому не втратити м’язову масу, краще за все використовувати спеціальний протеїн, у складі якого є лептин. Це аналог гормону, який знижує апетит та дозволяє запобігти руйнуванню м’язової маси, але й схуднути при цьому.

Різновиди протеїну для схуднення

Є кілька варіантів протеїну, які можна знайти на сайті https://belok.ua/ua/protein/. Вони відрізняються своїм складом та додатковими компонентами.

Класифікація протеїну:

  • Одним з найбільш популярних варто вважати концентрат, який містить до 89% поліпептидів. Проте в його складі величезна кількість лактози. Цей протеїн не підходить для людей, які страждають від алергії або не перенесення.
  • Досить часто використовують ізолят, який містить 90-95% білка, що досить швидко розчиняється в організмі та відрізняється невисокою вартістю.
  • Гідролізат – це один з найбільших дорогих варіантів білка, що містить не більше 1% домішок. Він миттєво всмоктується у шлунку, а організм майже не витрачає сил на розщеплення цього протеїну.

Варто враховувати, що під час схуднення краще не використовувати концентрат, бо він може містити у своєму складі величезну кількість жиру, який не потрібен під час схуднення. Під час зниження маси тіла, рекомендують протеїн на сайті Belok.ua, ізолят, через невелику кількість домішок та відсутність включень жиру.

Дівчатам варто відмовитися від вживання сироваткового протеїну через те, що він може викликати порушення роботи шлунково-кишкового тракту, а також сприяє виведенню з організму кальцію. Через складний процес розщеплення, може викликати біль у нирках та печінці.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...