Дружно живем і святкуємо дружно – жителі Підварка відзначили свято мікрорайону

Поділитися новиною

На початку урочистостей, теплими словами згадали воїнів-захисників, які боронили цілісність нашої країни: Сергія Зубенка, Володимира Тиндика та Віталія Пасюту.

До речі, несподіванкою для усіх гостей свята стала пропозиція руки та серця, озвучена прямо зі сцени – мешканець мікрорайону Віталій Бабич освідчився своїй коханій Альоні Георгіце і почув довгоочікуване «так».  

Віталій Бабич та Альона Георгіце

Далі, відзначили ювілярів подружнього життя: «золоте весілля» (50 років) відсвяткували Олександр та Галина Левадні; 25 років разом Анатолій та Світлана Лагути.

Олександр та Галина Левадні

Символічні подарунки отримали: наймолодша жителька мікрорайону Марійка Снігірьова,

Марійка Снігірьова із татом

а також почесний старожил – Марія Коротя, якій виповнилось 90 років.

Праворуч Марія Коротя.

Привітали цьогорічну випускницю Любов Грабенко, а також вручили шкільні набори тим, хто цього року стане першокласником: Іванна та Ігнат Біличі, Діана Лисак, Софія Герасименко, Петро Шепелєв, Максим Гезик і Тімур Якімцов.

Софія Герасименко, Діана Лисак, Тімур Якімцов

Нагородили приємними подарунками нових жителів мікрорайону, які нещодавно придбали на Підварку житло: Анатолія та Тетяну Горових, В’ячеслава та Світлану Сватковських, Юрія та Олесю Бурлаїв.

Новосельці мікрорайону

Також, під час свята привітали ювілярів: Миколу Розумійка (85 років); Лідію Розумійко та Олексія Яковенка (80 років); Тетяну Швидку і Володимира Якімцова (65 років); Віктора Неверивка та Михайла Лепського (60 років); Валентину Кудрявцеву (55 років); Наталію Бибочкіну (50 років); Олександра Рубана, Віталія Ракочія та Людмилу Житник (40 років).

Музичні вітанні приймали багатодітні родини: Ігор та Наталія Бибочкіни (8 дітей), Юрій та Лідія Шепелєви (3 дітей), Віталій та Лариса Ракочії (3 дітей).

Також символічним подарунком відзначили жительку мікрорайону, кореспондента тижневика «Базар Медіа в Україні» Оксану Кириченко, лауреата обласного щорічного творчого конкурсу «Журналіст року». А головного ветеринарного лікаря Володимира Лидзара, який також мешкає на Підварку, привітали із професійним святом.

У конкурсі кращих садиб цього року перемогли: Катерина Шимка, Микола та Надія Шпірні, Михайло та Ольга Бондаренки, Сергій та Віра Сусіденки, Анатолій та Світлана Лагути, Микола та Надія Аврамки, Віталій та Лариса Ракочії, Валентин та Тамара Головані, Іван та Віра Горбуні.

По закінченню урочистостей усіх, хто прийшов на святкування пригощали випічкою та стравами, які приготували місцеві господині: Лідія Середа, Раїса Ракочій, Оксана Федоренко, Лідія Розумійко, Наталія Якімцова, Любов Мотренко, Наталія Бибочкіна, Валентина Довгополик та Надія Аврамко.

Яскравим, веселим, феєричним і, водночас, дуже теплим та домашнім вдалося це свято завдяки згуртованій роботі команди жителів мікрорайону, разом із незмінними організаторами – Людмилою Рубан та Людмилою Житник. Музичні вітання дарували працівники комунального закладу «Гадяцький будинок культури».

Оксана Кириченко.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...