«Село моє рідне – моя колиска»

Поділитися новиною

Минулими вихідними у Красній Луці, як завжди, радо зустрічали гостей – святкували День села. До свого рідного куточка з’їхалися люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку і турботу, цінні поради батька. На урочистості завітали не тільки жителі села, але й гості зі всіх околиць. На початку святкування із теплими словами до жителів звернувся сільський голова Віктор Романенко: «Найкраще місце на землі, в моєму рідному селі. Тут спокій, тут душа співає. Моє село – частинка раю… Знаю, що ці слова можна сказати про будь-яке село на нашій славній Україні. Але сьогодні свято нашого села, тому вітаю всіх присутніх».

Свято розпочали концертом. Традиційно на День села дарували подарунки у різних номінаціях:

«Малюки року»: Мирослава Ларченко, Мілла Насакіна, Анастасія Ковтун, Євгеній Крат, Денис Губар, Кирил Нікітенко.

«Щасливі молоді»: Віктор і Тетяна Маліки, Микола та ВладиславаМатвієнки, Олександр та АльонаЛарченки, Анатолій і НаталіяКовтуни, Федір і Юлія Нікітенки, Олександр та АнжелаГубарі.

«Золоте кохання» привітали подружні пари: Іван та Любов Марченки, Михайло та Марія

Харченки, Микола та Надія Гребенники.

Срібні ювіляри у номінації «25 моментів»: Андрій та Наталія Шкаревські, Юрій та Світлана Звіздуни.

«Найпочесніший житель»: Надія Павлюченко, Тетяна Русанівська.

«Святковий іменинник»: Маргарита Юник, Марія Сидоренко, Надія Левун.

Кулінари громади частували гостей: запашною кашею та варениками.

Чудовий сюрприз – розіграш безкоштовної лотереї, переможців було троє. Вони отримали: електрочайник, вентелятор і супер-приз – сертифікат на поросятко. Найбільшу увагу приділили розвагам для малечі: виступ аніматорів, бульбашкове шоу, солоденьке, гірка та батути. Упродовж свята працювали різні локації: фотозони, виставки декоративно-прикладного мистецтва, картин та вишитих робіт. Святкування у Красній Луці закінчилося дискотекою і святковим феєрверком. Як завжди: дружно, у теплій, урочистій атмосфері, цікаво і змістовно.

Вікторія Цимбал.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...