ТАРИФ ЗА РОЗПОДІЛ ГАЗУ ЙМОВІРНО ЗБІЛЬШИТЬСЯ

48 main
Поділитися новиною

48 mainПоки невдоволені користувачі природного газу мріють про відміну тарифу за розподіл, влада планує збільшити його розмір майже удвічі з 1 січня 2021 року. 25 листопада абоненти «Гадячгазу» можуть отримати новий тариф на послугу розподілу газу — 1,86 грн. за 1 м. куб.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг 25 листопада проведе засідання у формі відкритого слухання. У порядку денному, зокрема, передбачається схвалення проекту постанови НКРЕКП про встановлення тарифів на послуги розподілу природного газу для ПрАТ «Гадячгаз».

Пропонується збільшення тарифу до 1,86 грн. за кубометр (без ПДВ). Із 1 липня діє тариф — 1,27 грн. за кубометр (без ПДВ).

тариф на розподіл

Вартість послуг із розподілу газу розраховується індивідуально для кожного клієнта. Розмір плати залежить від конкретного обсягу споживання та тарифу, який встановлено НКРЕКП. При визначенні обсягу споживання за основу береться кількість спожитих кубометрів газу впродовж попереднього «газового року» – з 1 жовтня по 30 вересня. Сума кубів газу, спожитого за рік, ділиться на 12 місяців. Результат множиться на тариф.

Нагадаємо, із січня 2020 року споживачі природного газу щомісяця отримують дві платіжки: на оплату за газ, як товар (від ТОВ «Кременчукгаз-постачання») та за послугу із його розподілу (від ПрАТ «Гадячгаз»).

«БМ»

1 коментар до “ТАРИФ ЗА РОЗПОДІЛ ГАЗУ ЙМОВІРНО ЗБІЛЬШИТЬСЯ

  1. дихаєм радіацією з скважин лідируємо по україні по онкозахворюваннях ї в них хватає совісті ще й за доставку вигрібать з карманів людей Шакали

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...