У зв`язку з епідеміологічною ситуацією, що склалася в Україні, учасники ЗНО зможуть змінити місце його складання

26dea94d419799cfec8c6215fb5f1990
Поділитися новиною

26dea94d419799cfec8c6215fb5f1990Про це повідомили у Міністерстві освіти і науки. Відповідний лист надіслали керівникам закладів освіти.

Зокрема, це стосується тих, хто проживає в іншій області або на відстані понад 150 кілометрів від закладу освіти. Учасники ЗНО матимуть змогу змінити місце проходження тестувань з 6 до 18 травня.

Очільниця МОН Любомира Мандзій пояснила, що таке рішення ухвалили через те, що учні шкіл-інтернатів, закладів професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти, які на час карантину поїхали додому в іншу область або на велику відстань від свого закладу освіти. Тому через те, що вони можуть мати незручності з доїздом до населеного пункту, вказаного ними раніше під час реєстрації, їм дають можливість скласти тестування в найближчому до них пункті проведення ЗНО.

названия

Щоб змінити місце складання ЗНО учасникам потрібно:

  • звернутися до керівника свого закладу освіти;
  • вказати місце свого перебування на час проходження сесії ЗНО;
  • керівники закладів освіти зі свого боку мають внести зміни до реєстраційних даних.

Докладна інформація щодо процедури зміни місця складання ЗНО розміщена в «Кабінеті керівника закладу освіти» на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, МОН сформувало кілька сценаріїв розвитку, які стосуються проведення зовнішнього незалежного оцінювання, завершення навчального року та вступної кампанії.

Інформація взята з інтернет видання “Зміст”

LIVE OFFLINE
track image
Loading...