У Гадячі та районі заборонили відвідини цвинтарів у поминальні дні

1753208 ternopolyan zaklikayut ne yti na kladovischa u pominalnu nedilyu
Поділитися новиною

1753208 ternopolyan zaklikayut ne yti na kladovischa u pominalnu nedilyuТаке рішення прийняв виконавчий комітет Гадяцької міської  ради та районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Гадяцької РДА.

На сайті міської ради оприлюднили повідомлення:

“Аби зменшити поширення інфекції, спричиненої вірусом COVID-19, та убезпечити українців від зараження, Кабінет міністрів України продовжив дію карантину до 11 травня 2020 року. Відповідне рішення було прийняте на засіданні Уряду, 22 квітня.

Через ускладнення ситуації із поширення COVID-19 міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ухвалила рішення про посилення карантинних заходів і на період поминальних днів. Щоб не допустити розповсюдження коронавірусної інфекції на території Гадяцької міської об’єднаної територіальної громади, вирішено обмежити доступ громадян до кладовищ під час карантину, крім здійснення поховань.

Виконавчий комітет Гадяцької міської ради закликає, рідних і близьких цьогоріч пом’янути вдома, відклавши відвідання місця їхнього поховання до покращення епідемічної ситуації.”

Гадяцька районна рада  оприлюднила протокол засідання:

prot122020

prot1220202

prot1220203

“БМ”

 

 

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...