Чи вдасться молодому підприємцю встановити свою сортувальну лінію?

шульга
Поділитися новиною

шульга12 березня відбулося засідання 58-ої сесії міської ради сьомого скликання, де в «Різному» обговорювалось проблемне питання місцевого ПП Антона Шульги. Він розповів, що звернувся до керівника КП «Комунсервіс» Миколи Ємця із пропозицією співпраці для сортування вторсировини. Керівник погодився на підписання договору, але в обумовлений час відмовив підприємцю і продовжив договір із полтавським орендарем, який займається сортуванням у нашому місті вже не один рік. Причиною відмови, зі слів Миколи Ємця, стало небажання охоронців сміттєзвалища співпрацювати з Антоном Шульгою.

Ми поспілкувалися з А.Шульгою та поцікавились, чи знайомий він із нинішнім полтавським орендарем, як відреагувала міська рада на його звернення, та чому, на його думку, охоронці сміттєзвалища не бажаютьі з ним співпрацювати?

«Із нинішнім орендарем я не знайомий, – розповідає Антон, – і проблем у мене з ним ніяких не було, я лише знаю, що він займається переважно сортуванням пластику. З приводу охоронців, мені відомо, що один із них там не тільки охороняє, а ще й сам давно займається сортуванням сміття. Але він не оформлений як підприємець, просто має свій приймальний пункт, і всі його добре знають. Охоронець боїться, що я не дам йому сортувати сміття, якщо буду орендарем. Тим більше, я говорив Миколі Олексійовичу, що не проти, щоб охоронці там залишилися працювати, проти них я нічого не маю, але іншої бригади по сортуванню, окрім моєї, там, звісно, не буде. А взагалі у мене в планах поставити власну сортувальну лінію. Це не дешево, але за чотири роки вона б могла відпрацювати витрачені кошти. Міська рада пішла мені на зустріч і запропонувала встановити сортувальну лінію. Я знайшов місце, домовився з людиною, щоб нам дали в оренду територію, яка, до речі, знаходиться поза містом, а не так, як це зробило КП «Сервіс» райради, біля людей. Тепер чекаю рішення міської ради і буду готовий приступити до реалізації плану. Але в зв’язку з нинішнім станом в країні всі ці питання, звісно, відкладені до закінчення карантину».

Ми будемо спостерігати за тим, як розвиваються події з сортувальною лінією та чи вдасться Антону Шульзі втілити свої плани в життя.

Анжела Замотаєва

LIVE OFFLINE
track image
Loading...