«Як жити без «Горизонту» – де купувати хліб»?

0 02 05 e10999f46128977b30f56ddc1676e91181d671b121eb6427cdfebda69e84fd74 full
Поділитися новиною

0 02 05 e10999f46128977b30f56ddc1676e91181d671b121eb6427cdfebda69e84fd74 full

«Шановна редакція! Ходять чутки, що магазин «Горизонт», який проіснував дуже багато років, хочуть закрити.

Багато людей шоковані цією інформацією, тому що це єдиний магазин в центрі міста, в якому можна було купити хліб та молоко як о шостій годині ранку, так і о десятій годині вечора. Ми, жителі цього мікрорайону, та й не тільки, які роками скуповувались в цьому магазині, дуже обурені, адже не кожен має можливість і бажання йти до супермаркету. На думку багатьох людей, такий магазин, як «Горизонт», не повинен припиняти своє існування, адже поруч знаходиться лікарня, автобусні зупинки. Просимо редакцію розібратися в цій ситуації і внести ясність. Дуже сподіваємося на те, що це лише чутки», – лист такого змісту отримали днями на адресу редакції. 

Щоб розібратися з цим питанням ми звернулися до керівника ТОВ «Вентиляторний завод «Горизонт» Євгена Гончарова.

«Магазин працює 25 років, а це вже неабиякий стаж. За цей час зроблено багато, з’явилися постійні покупці, які щодня приходять за продуктами. Вони вже знають продавців, а продавці їх розуміють із півслова. Магазин набув певного статусу та високої оцінки по обслуговуванню. Це дуже добре. Мені, як керівнику, дуже приємно, що є люди, яким не байдужа доля магазину. Колись це був перший продуктовий магазин у тому районі міста. Та, на жаль, авторитет нічого не вартий. Перший дзвіночок про закриття пролунав восени.

Перша проблема – це електропостачання. Коли магазин починав свою роботу, нам надали дозвіл на підключення потужності 12 кВт. Адже у магазині багато морозильних камер, холодильників, та й кондиціонери додалися. Потужності вистачало, за все платили. Та зараз, щоб користуватися тією потужністю, яка була, треба платити набагато більше. Ще нововведенням стало те, що встановили новий лічильник, який зриває роботу всієї електромережі, адже не витримує навантаження і «вибиває» світло. Нам із великими труднощами вдалося протриматися до зимового періоду, щоб не користуватися кондиціонерами. За нашими підрахункам виходить досить кругленька сума.

Друга проблема – приміщення винаймають в оренду підприємці. Із збільшенням мінімальної заробітної плати збільшилися й податки. Касові апарати треба придбавати і вести облікову звітність. Усе це і стало приводом для переорієнтування магазину.

Користуючись нагодою, хочу подякувати в першу чергу мешканцям багатоповерхівки, в якій розташований магазин , за терпіння. Дякую всім працівникам за професіоналізм і працелюбність, за високу якість обслуговування покупців. Хочу запевнити, що магазин торгуватиме продуктами харчування орієнтовно до весни. Потім відбудуться кардинальні зміни, магазин працюватиме і далі, але не як продуктовий».

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...