Фігуранти кримінальних проваджень «плутають сліди»?

плутають
Поділитися новиною

плутаютьЧесні, надійні та перевірені часом і величезною кількістю виграних тендерів та отриманих робіт на території Гадяцького району фірми-фігуранти кримінальних проваджень, яких підозрюють у розкраданні коштів бюджетних установ району, протягом кількох місяців змінили реєстрацію.

Наприклад, ТОВ «АТЛАНТ-7» (учасник і переможець 42 закупівель на суму 4 659 982,23 грн), підписано 40 договорів на суму 4 443 582,11 грн. У той же час, у судовому реєстрі значиться 19 рішень за участі даного ТОВ.

Види діяльності: оптова торгівля побутовими електротоварами й електронною апаратурою побутового призначення для приймання, записування, відтворювання звуку й зображення; роздрібна торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів; оптова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин; оптова торгівля фармацевтичними товарами; оптова торгівля іншими товарами господарського призначення; оптова торгівля іншими машинами й устаткуванням; оптова торгівля твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами; оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням; неспеціалізована оптова торгівля; роздрібна торгівля одягом у спеціалізованих магазинах; інші види роздрібної торгівлі поза магазинами; вантажний автомобільний транспорт; інша допоміжна діяльність у сфері транспорту; надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна; діяльність у сфері права; діяльність у сфері бухгалтерського обліку й аудиту; консультування з питань оподаткування.

28 грудня 2019 року в товариства змінився керівник – Володимир Рудяк передав правління Віктору Гуку. Окрім того, якщо раніше ТОВ значилося в реєстрах за адресою: м. Гадяч, вул. Драгоманова, 19А, то тепер воно зареєстроване у Києві.

Так само змінили реєстрацію і ТОВ «ТЕРА НЕТ», власником до недавнього часу якого був уже відомий нашим читачам Володимир Рудяк: від 7.10.2019 воно зареєстроване у Зінькові. Згодом змінився і власник – тепер ТОВ володіє Руслан Бреус.  

Не відстає і ТОВ «ГРАНД-СТРОЙ-СЕРВІС» – універсальна фірма, яка чим тільки не займалася у Гадяцькому районі: виконувала поточний ремонт автомобільних доріг, електромонтажні роботи (ремонт освітлення), капітальні ремонти в Гадяцькій ЦРЛ тощо. Так от, реєстрацію у Гадячі на вул. Кіндратенка, 25А змінили на Ужгород. Так само змінили і власника: замість Віктора Кондратенка ТОВ тепер володіє Євген Карцев (керівник, підписант, засновник або бенефіціар 32 організацій).

Проте, куди б не «переїхали» ці ТОВ, ми продовжимо слідкувати за ходом розслідувань по кримінальних провадженнях, у яких вони фігурують, і обов’язково розкажемо про це на сторінках тижневика.

Олександр Товстий

LIVE OFFLINE
track image
Loading...