Гадяцький “шумахер” на швидкості влетів у зупинку

зупинка
Поділитися новиною

зупинкаВихідні у нашому місті пройшли, прямо скажемо, шалено. Молодь розважалася, хто як міг: хтось «спокійно» прогулявся парком, збиваючи дерева на ходу, а хтось «ганяв» на автівці в районі Заяру, демонструючи свою зухвалість. Та все б нічого, якби перед носом водія не з’явилася перешкода – металева зупинка. Молодикові пощастило більше, ніж його чотириколісному другу та металевій конструкції, – він залишився без ушкоджень.

І знову тиша від поліції, публікації не було. Реакції також не було б, якби не випадково зроблений фотофакт із місця, де сталася пригода. Фотоматеріал оприлюднили в мережі із натяком допомогти розібратися, чи зупинка сама впала, чи хтось допоміг? І знову, дякуючи пильності наших громадян, нам у групу скинули запис із камери відеоспостереження. На відео видно, що авто на шаленій швидкості не вписується в поворот і врізається в зупинку. Водій хоч і гальмував, та марно. Також очевидці кажуть, що кермувальник був напідпитку. Тішило те, що це сталося, коли на зупинці нікого не було, тож обійшлося без жертв.

Від Гадяцького відділу поліції діждалися офіційної інформації.

1 грудня близько 02:25 працівниками Гадяцького відділу поліції було встановлено, що невідома особа, не впоравшись із керуванням транспортного засобу, скоїла наїзд на зупинку громадського транспорту, яка знаходиться в м. Гадяч, по вул. Полтавська, поблизу магазину «Хуторянка», та пошкодила її. Водій із місця пригоди зник. Оперативними заходами щодо встановлення особи, причетної до ДТП, працівниками поліції було встановлено водія. Ним виявився 20-річний житель міста Гадяч. Унаслідок пригоди жертв та постраждалих немає. Дані відомості внесено до єдиного обліку Гадяцького відділу поліції. На керманича складено адміністративні протоколи за ст.ст.124, 122-4 КУпАП України.

Любов Шкрьоба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...