У Гадячі молодик знову злетів із дороги

збив дерево
Поділитися новиною

збив деревоЙдучи повз вечірній парк, в очі кинулося зламане молоде дерево, яке лежало на клумбі. Присвітивши телефоном, стає видно, що дерево не просто впало, воно зламане.

Про подію, що сталася, ніде не повідомлялося, поліція, на жаль, мовчить. Добре, що Інтернет-мережа працює відмінно, тому реакцію на фотографію і відео на сторінці «БМ» у соцмережах довго чекати не довелося. Як виявилося, були і свідки події, і поліція, і евакуатор. Подія сталася в ніч на 30 листопада проти суботи. Водій «Мерседеса» їхав на шаленій швидкості по вулиці Драгоманова, на повороті, не впоравшись із керуванням, протаранив бордюру і збив молодий каштан. Сам водій, кажуть, не постраждав, за словами свідків, був напідпитку.

У понеділок, 2 грудня, звернулися у Гадяцький відділ поліції за наданням офіційної інформації про подію.

30 листопада близько 04:35 в м. Гадяч на площі Соборній під час патрулювання вулиць міста працівниками СРПП Гадяцького відділу поліції було виявлено пошкоджений автомобіль марки «Мерседес Е-220», який скоїв наїзд на дерево. Водій залишив автомобіль та зник з місця події. Оперативними заходами щодо встановлення особи, причетної до вищевказаного ДТП, працівниками поліції було встановлено водія. Ним виявився 23-річний житель міста Гадяч. У результаті ДТП автомобіль отримав механічні пошкодження, на щастя, ніхто не постраждав. Дані відомості внесено до єдиного обліку Гадяцького відділу поліції, водія притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.ст.124, 122-4 КУпАП України.

Любов Шкрьоба

1 коментар до “У Гадячі молодик знову злетів із дороги

  1. Добре що все закінчується без серйозних наслідків

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...