Діти – «квіти життя», тому й «цвісти» вони повинні в садку

ЗДО Первоцвіт Барвінок копия
Поділитися новиною

ЗДО Первоцвіт Барвінок копияУ свята всіх дошкільних працівників, на відміну від багатьох інших професійних днів, дата фіксована. Щорічно воно відзначається 27 вересня. Свято працівників дитячого садка досить молоде – воно з’явилося у 2004 році.Дитячий садочок як виховний заклад з’явився в XIX столітті в Шотландії – була організована «Школа для маленьких дітей», де малюки займалися і гралися в той час, коли їхні батьки були на роботі. Назву «дитячий садок» придумали не на Британських островах, а в Німеччині. Автор цього словосполучення – Фребель, один із найвідоміших педагогів Європи того часу. Кажучи так про дошкільний навчальний заклад, він мав на увазі, що діти – «квіти життя», а тому і «цвісти» вони повинні «в саду».

На фото ЗДО №8 «Первоцвіт», група «Барвінок». Вихователі Тетяна Андросова та Оксана Гірук, помічник вихователя Тетяна Галушка

Із чого починається успіх? З освіти, скаже більшість із нас. Перші знання ми отримуємо в дитячому садку.

ЗДО Берізка Світлячок

ЗДО №2 «Берізка», група «Світлячок». Вихователь Світлана Рожі

Там нас знайомлять із літерами та цифрами, там ми вчимося дружити і відстоювати свої інтереси, там закладаються навички соціальної поведінки і спілкування з оточуючими. І всі ці досягнення неможливі без вихователя та помічника вихователя.

ЗДО Берізка Марічка

ЗДО №2 «Берізка», група «Марічка». Вихователь Марія Хорішко, помічник-вихователя Тетяна Акопян

Напередодні свята ми завітали у заклади дошкільної освіти міста, щоб поспілкуватися та привітати працівників, а ще щоб познайомити вас із тими, хто працює з наймолодшими – вихованцями ясельних груп, що зараз називаються групами раннього віку.

ЗДО Казка Лисичка

ЗДО №10 «Казка», група «Лисичка». Вихователь Тетяна Яремченко, фіз. інструктор Юлія Крамаренко

Для багатьох дітлахів перші вихователі стають майже рідними, адже вони допомагають адаптуватися в новому для них середовищі, відкривають двері у прекрасний світ пізнання.

ЗДО Казка Суничка

ЗДО №10 «Казка», група «Суничка». Вихователь-психолог Тетяна Київська

У цей день не варто забувати і про інших працівників дошкільних установ: завідуючих, педагогів, які викладають музику, танці або іноземну мову, кухарів – усіх, хто так чи інакше забезпечує нашим малюкам комфортне перебування в садочку, навчання та відпочинок.

ЗДО Казка Чебурашка

ЗДО №10 «Казка», група «Чебурашка». Вихователь Світлана Крамаренко

Ваші серця завжди наповнені добротою, а обличчя освітлені милою посмішкою. Цими чудовими якостями ви ділитесь із своїми вихованцями. Вам вони вірять, вас вони люблять і шанують. Тож щиро вітаємо вас із професійним святом! Бажаємо усім працівникам дошкільної освіти міцного здоров’я, здійснення найпотаємніших мрій.

ЗДО Первоцвіт Фіалка

ЗДО №8 «Первоцвіт», група «Фіалка». Вихователь Валентина Кулик, помічник вихователя Оксана Закладна

ЗДО Сонечко Промінчик

ЗДО №6 «Сонечко», група «Промінчик». Вихователі Оксана Кіндратенко та Валентина Мисюра

Підготувала Любов Шкрьоба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...