Гадячани відзначили День Подолу

DSC 8641 копия
Поділитися новиною

DSC 8641 копияДень вулиць, які утворюють мікрорайон Поділ, святкували 21 вересня, організували і провели його на березі річки Грунь вдруге.

Вулиці, що на Подолі, як і люди, мають свою біографію. Вони народжуються, ростуть, дорослішають, радіють, будуються, справляють новосілля, допомагають один одному, народжують дітей, стають не лише сусідами, а й кумами, сватами, ростять онуків, старожили допомагають молодим. І так кожного року.

За звичаєм гостей пригощали духмяним короваєм, смачною кашею та різними солодощами із гарбуза, який, до речі, вже став головним символом цього свята.

Відзначили й подарунками мешканців Подолу.

Із срібним весіллям привітали подружжя Ярослава та Наталію Полянських.

DSC 8670 копия

Привітали й наймолодшу жительку Еліну Ходиш, яка народилася в день Яблучного Спаса.

DSC 8684 копия

Вересень – початок навчального року, першокласників Подолу цього року нарахували п’ять: Марина Мотрич, Каріна Комащук, Кіра Солдатенко, Денис Дорогань і Аня Миронченко.

DSC 8728 копия

 

Щороку вулиці поповнюються новими жителями. Придбання нового житла – це епохальна подія в житті кожної родини. Це переживання, муки вибору, очікування і нарешті фінал – отримання права власності на нерухоме майно. Новим мешканцям району побажали приємних сусідів, жити дружньо і весело.

DSC 8741 копия

На Подолі проживає велика родина Окаянченків, які виростили та виховали дев’ятеро дітей.

Подяками за організацію та проведення святкування, за активну громадянську позицію, небайдужість, особистий внесок у благоустрій мікрорайону, організаторські здібності були відзначені Віталій Біляк та Євгенія Нікітовська.

DSC 8622 копия

Після урочистостей пісенні та танцювальні вітання дарували працівники Гадяцького РБК, гурти «Халабуда» і «ЧакРа». Для малечі – розваги, майстер-класи. а на завершення дискотека та феєрверк.

Любов Шкрьоба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...