Звернення до влади міста Гадяч

207573 1
Поділитися новиною

207573 1Шановний Володимире Олександровичу!

Звертаються до Вас жителі мікрорайону «Молодіжний» з проханням зробити тротуар від стадіону( біля школи №4) до перехрестя доріг вулиць Андрієвського та 10-річчя Конституції України. Дорогу через поле до нас зробили , ми вдячні. Але ж дорога вузька і як розминаються машини, то людині треба скакати в канаву.

Настала осінь, почався навчальний рік. З нашого мікрорайону ходить багато діток до школи. З ранніми сутінками і негодою прийдуть негаразди. Те ,що люди побоюються кущів з обох сторін, у темну пору доби ходять з острахом, а ще бризки з під коліс автомобілів. Картина вимальовується невтішна. Поки не сталось страшних трагедій, будь ласка,розгляньте наше прохання.

Бюджет міста, з Вашого виступу, Володимире Олександровичу,спроможний задовольнити наше прохання. Ми вдячні ,що Ви займаєтесь благоустроєм міста, але ж і на мікрорайон Молодіжний зверніть увагу, не тільки центр міста облагороджуйте.

Ми Вас обрали, довірили відповідальну посаду, то ж і чекаємо від Вас позитивної відповіді. Дякуємо! Жителі мікрорайону Молодіжний, вулиць:Миру, Андрієвського, Молодіжної, Незалежності, Ентузіастів. Всього 97 підписів.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...