Згадуємо земляка

микола прудкий
Поділитися новиною

микола прудкийСьогодні, 16 серпня, в Міністерстві оборони України відбувся щоденний ранковий церемоніал вшанування військовослужбовців Збройних Сил України, які загинули цього дня у різні роки та внаслідок російської агресії на сході України.

У пам’ятному заході взяли участь родичі загиблих героїв, бойові побратими, керівний склад Міноборони, офіцери та працівники структурних підрозділів оборонного відомства, Генерального штабу Збройних Сил України, військовослужбовці Київського гарнізону та курсанти військових навчальних закладів столиці.

Дзвін Пам’яті пролунав тридцять разів.

Микола Прудій народився 22 травня 1995 року у селі Великі Будища Гадяцького району. Про це повідомляє сайт “Книга пам’яті полеглих за Україну”. Служив водієм у 28-й окремій механізованій бригаді.

Загинув 16 серпня 2014 року під час обстрілу з БМ-21 “Град” в районі села Благодатне Донецької області.

Похований у Великих Будищах.

Указом Президента України № 270/2015 від 15 травня 2015 року, “за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі”, нагороджений орденом “За мужність” III ступеня (посмертно).https://np.pl.ua

LIVE OFFLINE
track image
Loading...