Прославились «ремонтом» дороги!

дорога1
Поділитися новиною

дорога1Ремонт дороги чи засипання асфальту в землю? Фото того, як у Петрівсько-Роменській ОТГ дорожники латають аварійну ділянку шляху у бік Середняків, наробили галасу в мережі. Бо на них навіть не можна розібрати, де саме дорога, яку лагодять майстри. Минулого тижня на Гадяччину знову завітала знімальна група одного із всеукраїнських телеканалів – тележурналісти вирушили на пошуки обласної дороги і дізналися скільки ж витратили на ремонт.

Зі слів місцевих жителів, дорогу Середняки – Петрівка-Роменська не ремонтували останні 20 років. Але і сьогодні, після свіжого «ремонту», деякі нові ділянки вже пошкоджено грейдером, який розчищав узбіччя.

Дізнавшись про приїзд журналістів сюди ж приїхало місцеве керівництво, а також представники Агентства місцевих доріг і підрядники, які виконували цей «ремонт». На скарги від людей на відсутність доріг відповідають, що грошей виділяють обмаль.

Саме на цю дорогу цього року витратять всього 300 тис. грн. Зі слів дорожників, за ці гроші можна зробити або 100 м рівної дороги, або кілька кілометрів, але в латках.

Керівник ДП «Агентство місцевих доріг» на камеру розповів, що до останнього сподівався, що те, що на фото, робили не його підрядники і також не зрозумів, що то за ремонт такий. Але, приїхавши на місце, змінив свою думку – погоджується, що покриття не рівне, але зробити по-іншому за ті ж гроші, нібито, не можливо.

Там же на місці разом із керівництвом громади вирішили витратити 130 тис. грн., що лишились, на такий же ямковий ремонт, який протримається 2-3 роки. А самі майстри обіцяють відновити пошкоджені грейдером латки вже за свій кошт.

Гадячани на побачене у соцмережі відреагували скептично:

Serhii Pavlenko: «Хто проводить і підписує акт виконаних робіт? Хто перевіряє на якість виконану роботу? Позвикали робити дороги на «тяп-ляп і так згодиться»! Коли ви вже почнете робити якісні дороги? Щоб без претензій і нарікань

Oleksandr Borys: «Доки не приїде телебачення – нічого не бачать. Головне через КП «Сервіс» “виконувати” роботи… Сумно…»

Инночка Малышкина: «Як кажуть, зробили – на, та не гавкай! Отак і в нас. Допоки поки смажений півень не клюне, маю на увазі телебачення, чи інші канали, то ніхто свою дупцю не підніме з крісла і не зробить на совість.»

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...