КАРНАВАЛ “КОРОЛЕВА БЕНЗОКОЛОНКИ” знову у Пирятині

05 5 768x512
Поділитися новиною

05 5 768x512Святкове дійство відбудеться 27 липня у районі місцевої автостанції, про це пише Новини Полтавщини

Як розповіли у міській раді, у програмі святкових заходів:

  • спортивні змагання;
  • конкурс кашоварів;
  • концертна програма;
  • перегляд фільму „Королева бензоколонки“.

Початок карнавалу о 18.00 поблизу магазину “Айдар”.

“Запрошуємо широкий загал взяти участь у третьому щорічному карнавалі „Королева бензоколонки“ в стилі однойменного фільму, цікаво та змістовно відпочити в компанії улюблених кіно-персонажів”, – йдеться у повідомленні.

«Королева бензоколонки» (рос. Королева бензоколонки) — український радянський художній комедійний фільм за участю українських та російських акторів, знятий на студії ім. О. Довженка в 1962 році. Фільм знято на справжній автозаправці, що й нині працює в Пирятині, що в Полтавській області, на трасі Київ-Харків.

Фільм знімався на території діючої АЗС, проте через пожежонебезпечну освітлювальну апаратуру на заправці групі знімати заборонили. Довелося поряд побудувати «знімальну» АЗС, несправжню. Справжня АЗС знаходилася за бутафорською конторкою. Микола Літус розповідав, що макетна заправка була так схожа на справжню, що одного разу на знімальний майданчик заїхала вантажівка, водій якої зажадав її заправити. Акторська трійця Рум’янцева — Сова — Вінник розіграла чоловіка: його відмовилися заправляти й до того ж ще хотіли оштрафувати за грубість, але потім вибачилися та пояснили, що тут знімається кіно. В результаті водій не образився на акторів, а сам епізод згодом включили до фільму.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...