Це вже занадто – вулицю перетворюють на «WC»

туалет
Поділитися новиною

туалетНа це фото ми натрапили випадково у соцмережі. Гадячанка Ірина Солончук під фото написала, що саме в цьому місці дуже часто спостерігає таку картину – прямо біля «чорного» входу у магазин чоловіки влаштовують туалет.

Погоджуємось, що у Гадячі існує проблема із громадськими вбиральнями. Але ж це не привід справляти фізіологічні потреби серед міста! До того ж, поряд розташована лікарня і ринок, де є який не який, та все ж туалет!

У коментарях під постом гадячани не стримувались у висловлюваннях:

Ірина Корнієнко: «Звичайно, це – жах справляти нужду серед міста! Це відсутність елементарного виховання та хоч якихось моральних засад! Проте саме в районі великого круга також спостерігається повна відсутність туалетів ( на базарі та на території лікарні не рахую, оскільки вони не зачиняються і зайти туди ще сміливість треба мати). Вихід: поставити чи збудувати платний, охайний туалет в такому людному місці.»

Инна Инна: «Хочу зараз звернутися до всіх, хто пише «немає туалету». Так, повністю погоджуюсь з кожним вашим словом. Туалет потрібен і не один. АЛЕ! Дівчата та жіночки чомусь не біжать під магазин! Тільки особи «сильної» статі чомусь вирішили, що це НОРМАЛЬНО! Стидобище! Гидко! А як дитині малій десь приспічить, то виходять і репетують. А тут і не заважає нікому! Тож основна проблема не у відсутності туалетів, а у відсутності СОВІСТІ!»

cherevko_sergey26: «Це залежить не від наявності біотуалету, а від виховання людини. Якщо хтось не знає міста, це не означає, що можна справляти потребу де заманеться!»

Галина Шестопал«Повністю згодна, от тільки не розумію, куди людина, яка рано вранці приїхала в справах у місто, повинна йти і шукати туалет? У нас їх у місті дуууже мало, та й ті зачинені.»

 

Справді, перше, що шукає турист, приїхавши у нове місто, – це їдальня і вбиральня. І, якщо кафе у Гадячі знайти не важко, то із вбиральнями у нас справжня катастрофа. Було б не погано, щоб місцева влада таки приділила увагу цій проблемі.

«БМ»

3 коментарі до “Це вже занадто – вулицю перетворюють на «WC»

  1. Якщо справляти нужду серед міста -це жах, тоді потрібно справляти нужду в штани міського голови цього міста.

  2. Знайти “пісяючого хлопчика” і, до речі, не одного в Гадячі можна скрізь. Проблема не у відсутності туалетів, а в культурі поведінки чоловіків. Спеціально пройшов містом, щоб визначитися з наявністю вбиралень. Постійно діючий туалет в міському парку, у дворі відділу земельних ресурсів, біля приміщення колишнього управління сільського господарства, біля відділу освіти, в приміщенні кіноконцертної зали “Дружба” та на її подвір”ї, на подвір”ї районного відділу поліції, на території “Зеленого ринку”, на території районної лікарні, а приміщенні районної поліклініки на першому та третьому поверхах, на подвір”ї автостанції, на подвір”ї торговельного центру Олексія Луця. Це не всі. Перелік можна продовжувати.

  3. Крім того у кожного закладу харчування, куди завітаєте підкріпитися, є свої туалети. Це “Кав”ярня на Гетьманській”, “Вепр”, “Срідна підкова”, “Старе місто”, “Діоніс”, “Альбатрос”, “Формула”, “Вогник” та інші. Вважаю, що проблема, куди піти, щоб відлити, в певній мірі надумана. Вихована людина знайде, як діяти. До речі, не буде давати дурних порад, що, мовляв, потрібно дзюрити в штани міського голови.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...