Майданчик не для занять спортом

спортивний майданчик1
Поділитися новиною

спортивний майданчик1Обурення та напружену загальну атмосферу понеділка викликали світлини, які з’явилися у мережі Інтернет. Це були фото спортивного майданчика, що розташований поблизу школи №2.

 

Знищити та зіпсувати, – ось наш девіз, а повинно бути навпаки. Уже котрий рік підряд тут не проводили ремонт. Зокрема стан самого штучного покриття, давно потребує заміни, не кажучи про огорожу, воріт зовсім не має. Проволока місцями прорізана та порвана, тож з настанням темної пори доби сюди пролазять всі охочі, що бажають знайти собі місця для «культурного» відпочинку. А після своїх посиденьок, залишають купи сміття, яке потихеньку починає «пахнути», під палючим сонцем. Таке сусідство із постійними голосними, нічними посиденьками, а іноді й оргіями вже почало допікати мешканцям прилеглих будинків. Вони розповідають, що кілька разів доводилося робити зауваження, але у відповідь чули тільки нецензурну лайку. На виклик поліції не зважають, доки патруль прибуде – втечуть на якийсь час, а потім знову вертаються та ще й з гучною музикою. «П’ють, матюкаються, кричать, та ще й сексом займаються майже під вікнами», – розповідає чоловік, який зателефонував до нас у редакцію. Розповідає, коли наступають вихідні, для нього і його сусідів починається справжнє випробування нервової системи і додає: «Ось так самореалізовується «бидлота» на спортивних майданчиках, краще б у футбол грали, чи волейбол».

спортивний майданчик

 

Дивлячись на цей занедбаний майданчик, аж злість бере, ну чому у нас все так робиться. Є задум, виділяють не малі кошти, будують, хвалять не нахваляться, рік а то може й три, а потім все…Треба ремонтувати – коштів немає, треба міняти – розуму немає…А коли вже все зовсім занедбане і не придатне до експлуатації, тоді давайте виділяйте кошти, щоб побудувати новий парк розваг…Ось навіщо так робити, коли можна просто слідкувати за всім, хазяйнувати, щоб не доводити до такого безладу, щоб не червоніти за той самий майданчик.

Щоб розібратися, хто повинен слідкувати за майданчиком, та чому він у такому жахливому стані, звернулися за коментарем до директора Гадяцької КДЮСШ Юрія Гнипи.

«На даний момент спортивний майданчик закритий, заняття і змагання там не проводяться із 2018 року. Перебуває він на балансі Гадяцької КДЮСШ. У 2018 році була створена комісія, яка визнала майданчик непридатним для проведення змагань, оскільки його покриття може призвести до травмування або каліцтва. Про непридатний стан майданчика нами було подане клопотання у Полтавське обласне відділення комітету фізичного виховання та спорту міністерства освіти і науки в Україні, датоване 10 квітням 2019 року, з проханням про його реконструкцію. З їх боку відповіді досі не одержали».

Фото та відео були опублікували на сторінці «БМ» у Фейсбук та Інстаграмі, вони менше ніж за годину зібрали більше трьох з половиною тисяч переглядів, коментарів також не жалкували, ось деякі із них:

Виталий Ильяшенко: «Вчора проходив біля того всього, ледь серце не стало. Це ж яким безсовісним треба бути? Камери нема, так можна свинячити? Був більш-менш майданчик, паркан погнули, дірки поробили, покриття порвали, тепер мусорку там роблять. І це все біля школи! Алло!».

Инна Инна: «Кожен вечір гуляю там із собакою. Це жахіття, що там твориться. Недомолодь більше не знає чим їм зайнятись як не побухать на полі. Сидять горланять, матючча пруть А з виду років по пятнадцать».

Александр Бабкин: «Цей майданчик вже давно перетворився в місце біснування молоді, проте діла нікому до цього не було…мало щось побудувати,його ще й потрібно доглядати….я зрозстав на тому місці, було пів поля в ямах без трави, а на другій половині старий асфальт з баскетбольного майданчика і всі місцеві грали і були задоволені, а зараз новітній майданчик знищили за лічені роки».

Олександр Сергійович: «Там майданчика вже немає давно, ворота спиляли, за ним ніхто не дивився. Спорт у нас нікому не потрібен, немає жодного нормального майданчика (інтернат не рахуємо), щоб пограти у футбол, баскетбол, простіше просто визнати аварійним і спиляти все».

Татьяна Бережная: «Ця свинота постійно руйнує огорожу на цьому полі. Ви б бачили в якому жахливому стані воно знаходиться. БИДЛО туди приходить розважитися, побухать, музло послухать, полазить по дворам і послать всіх нах… хто робить зауваження».

Хотілося б привернути увагу посадовців на цю проблему.

Любов Шкрьоба.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...