Зганьбився, а тепер шукає винних

Zlost e1499851179745
Поділитися новиною

Zlost e1499851179745В одному із попередніх номерів тижневика був надрукований допис “Випускний не можна, а весілля святкували”, у якому жителька Ручок скаржилась на те, що у сільській школі випускний вечір забороняють святкувати, а весілля – дозволили. Чому директор школи порушив посадові інструкції (використання навчальних закладів для організації банкетів під час святкування випускних вечорів та інших масових заходів заборонено), нам дізнатися не вдалося, бо шкільний телефон, на жаль, не відповідав. Проте, як стало відомо згодом, ця публікація добряче попсувала настрій у Ручках багатьом.

Минулого тижня до редакції прийшов Василь Андрушечко, батько дитини, яка цього року закінчила Ручківську школу. З порогу почав виправдовуватись, казав, що батьківський колектив навіть не планував святкувати випускний у стінах навчального закладу.

А от директор школи сприйняв інформацію, подану на сторінках тижневика, так, нібито це батьки випускників поскаржились на нього. Була сварка чи ні, стверджувати не будемо, але, зі слів гостя редакції, передсвятковий настрій було зіпсовано і батькам, і учням, і педагогам.

Мораль: розуміючи, що порушуєш законодавство і свідомо йдеш на посадовий злочин, не потрібно шукати винних.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...