«Виходить, ми – «сіряки»»

веприк пай
Поділитися новиною

веприк пайУ телефонному режимі до редакції звернувся вепричанин Сергій Данько:

«У моєї бабусі є земельний пай у Веприку. Ще у 2013 році вона уклала договір оренди на 5 років із СТОВ ім. Духова. Коли строк дії цього договору вийшов, ми пай забрали назад. Проте нам його не віддавали, бо, за їхніми даними, договір автоматично продовжили на 1 рік і 10 місяців, тобто до 29 жовтня 2019 року.

Але й ми пай не віддали, бабуся мене попросила, щоб я переорав землю і посіяв там соняшник. А СТОВ ім. Духова подало на нас до суду і вимагало, щоб ми звільнили земельну ділянку і привели її у стан, придатний до користування за цільовим призначенням, та повернули землекористувачу, тобто СТОВ.

3 квітня суд ухвалив рішення: відмовити СТОВ ім. Духова у задоволенні позову. А вони ж що роблять? Займаються «безпредєлом». Рішення суду повністю проігнорували і приїхали вночі переорали наш пай. Це ж які збитки для мене!

Я щойно дізнався про це, викликав поліцію. Поліція приїхала, і тепер порушена кримінальна справа, вже занесена до реєстру.

Виходить, що ми «сіряки», і значить з нами можна як хочеться вчиняти! А вони вважають, що праві, і плюють на закон та рішення суду.

Телефоную до вас, щоб розказати іншим про те, що твориться на світі. Більше не знаю куди звернутись…»

«БМ»

4 коментарі до “«Виходить, ми – «сіряки»»

  1. Казав Нікітенко: ти – ніхто і я з тобою зроблю що завгодно. А тепер воно сидить у районній раді. Воно може зробить що завгодно але люди пам’ятають.

  2. Нікітенко з Матюхою в своїй наглості переплюнули і Васківського з Цимбалом у їх кращі часи

  3. Можуть закінчити як свого часу Садковий-людські сльози даром не капають

  4. Шановна редакція.
    От за такі статті, я вами захоплююся.
    Так тримати!
    Це маленька боротьба за простих людей в інформаційному просторі.
    Сподіваюся, що люди зрозуміють, що потрібно об’єднувати зусилля і дати зрозуміти нашим, так званим керівникам, що справжня влада в нашому місті та районі це – суспільство.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...