10 квітня – День братів і сестер

діти
Поділитися новиною

дітиСьогодні маєте нагоду привітати своїх братів та сестер, подарувати їм подарунки, зустрітися з ними та гарно провести час. Не забудьте привітати свої рідних. Щороку 10 квітня в різних країнах світу відзначається справжнє сімейне свято – День братів і сестер. І хоча воно не надто відоме, проте має велику мету. Свято покликане вшанувати сімейні зв’язки та зміцнити відносини між близькими людьми. Ідея свята прийшла з США. Ініціативу його запровадження стала Клаудія Еварт.

До слова, сама по собі традиція вшанування кровної близькості брата і сестри ще задовго до нас існувала у багатьох народів. В Індії, наприклад, сьогодні є навіть національне свято – Ракша-бандхана. Його відзначають влітку. Під час святкового ритуалу сестра пов’язує на руці брата священну пов’язку, яка, за віруваннями, захищатиме його від злих сил. А брат, у свою чергу,  дарує сестрі подарунок.

Немає нічого міцніше за родинні зв’язки. Ви самі близькі люди один одному. Брат завжди береже сестер, а сестра – це вічна опіка брата. Живіть завжди в злагоді, дружбі і любові. Тримайтеся душами один за одного. Нехай щастя, завжди буде над головою, як лавровий вінець. Здоров’я і всього самого доброго.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...