Кохайтесь, а про документи подбає Мін’юст

2674010816
Поділитися новиною

2674010816Також голова уряду пошуткував про те, що 14 лютого, у День всіх закоханих, “можна буде кохатись без документів”

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман підтримав запропонований Міністерством юстиції законопроект №9218 щодо впровадження сервісу “E-малятко”. Про це очільник уряду заявив в ході засідання Кабміну, передає 112.ua.

Міністр юстиції Павло Петренко нагадав, що в Україні планують запровадити електронну послугу “Е-малятко”. За його словами, родини з новонародженими зможуть оформити документи на малюка, грошову допомогу, інші документи в режимі онлайн.

“Це дуже важливий крок до системи електронного врядування, тому що для кожного громадянина якістю державного сервісу є простота і швидкість. Я сподіваюсь, що парламент оперативно проголосує даний законопроект, а уряд зможе його імплементувати. І щоб вже в цьому році Україна отримала такий сервіс як “Е-малятко”, – доповів очільник Мінюсту.

“Діти – це найдорожче, що в нас є, тому треба завжди в них інвестувати  саме найкраще. Кохайтеся, а про документи подбає Мінюст”, – додав голова уряду Володимир Гройсман.
 Також Павло Петренко нагадав, що 14 лютого органи реєстрації шлюбів (РАГСи, – ред.) у Києві будуть працювати до 24:00, користуючись послугою “шлюб на добу”.

На що голова уряду Гройсман іронічно відповів, що “14 лютого можна буде кохатись без документів”.

2 коментарі до “Кохайтесь, а про документи подбає Мін’юст

  1. 14 лютого буде цікавий день. Можна скористатися послугою “шлюб на добу”. Взагалі-то перепихнутися можна і без оформлення. Не розумію, для чого ці формальності. Тут більшість з пересічних громадян з головою уряду Гройсманом погоджується. Проте, обмеження все ж таки є. Кохайтеся, чорнобриві, та не з москалями.

  2. День минув, але особливого шлюбного напруження в Гадячі не було видно. Хто там із свічкою десь стояв – відзвітуйтесь!

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...