З Днем автомобіліста: кидайте кермо – йдіть святкувати

автомобілісти 1 копия
Поділитися новиною

автомобілісти 1 копияОстання неділя жовтня – саме час привітати тих, хто не уявляє свого життя без автомобіля.

У 1993 році Указом Президента в Україні було засновано офіційне свято автомобілістів і дорожників. У 2018 році День автомобіліста випадає на 28 жовтня. У цей день вітають всіх водіїв, ремонтників, інженерів, діяльність яких пов’язана із проектуванням транспортних засобів, і всіх, хто не уявляє свого життя без машини.

Тож напередодні свята ми мали змогу привітати працівників колони автомобільної техніки №4 ПВТТ і СТ ФБУ «Укрбургаз» та поспілкуватися із новопризначеним керівником Ігорем Фесенком.  «Саме від злагодженої роботи нашого колективу залежить безперебійна робота бурових веж, а також вчасне підвезення працівників у цій галузі. Працює в КАТ №4 понад 50 осіб, із них більшість, звісно, водії, – розповідає Ігор Миколайович. – Окрім них, стабільну роботу забезпечують слюсарі, токарі, зварники, диспетчери та медичний працівник. На керівній посаді я новачок, але в «родину» автоколони мене прийняли з теплотою. Колектив великий, приємно, що майже кожен  працівник – професіонал, із певним стажем і досвідом. Радує те, що колектив поповнюється  молодими спеціалістами, вони потроху переймають досвід у досвідчених наставників. Зараз наша КАТ №4 переживає не найкращі часи, зношена техніка постійно потребує ремонту, але ми намагаємося швидко ліквідувати несправності, щоб якнайкраще забезпечити безперебійний робочий процес.

Але є чим і похвалитися, на даний час наші працівники переймають досвід у німецьких колег. Згодом продовжать роботу вже на сучасному обладнанні, яке дає можливість надглибокого буріння. Сподіваюсь, що зміна техніки та обладнання дадуть очікуваний результат, і за декілька років ми будемо мати міцну технічну базу. Бо видобуток газу на Полтавщині наближає нас до енергетичної незалежності, створює робочі місця й наповнює бюджети.

автомобіісти 2 копияІз нагоди професійного свята бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, успішної та безаварійної роботи. Нехай у вашому житті всі дороги будуть лише безпечними та рівними!»

Колектив редакції приєднується до привітань на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язав своє життя з автотранспортом. Бажаємо вам безпечної їзди, надійної роботи всіх вузлів і агрегатів, а також здоров’я, успіхів і удачі.

На фото 1 (Зліва направо) працівники зміни КАТ №4 Ігор Фесенко (начальник автоколони), В’ячеслав Нижник (механік), Юрій Лубенець (токар), Володимир Бутко (слюсар), Ігор Чуб (водій), Віктор Бартиш (машиніст), Андрій Пеннер (оператор по обслуговуванню комп’ютерної техніки), Володимир Клімов (електрогазозварник), Володимир Ковальов (слюсар).

На фото 2 Машиністи-бульдозера Олександр Теркун та Михайло Торяник.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...