У Гадячі запрошують на роботу сімейних лікарів. Обіцяють житло і пристойну зарплату

01 8
Поділитися новиною

01 8Лікарям обіцяють службове житло, заробітну плату від 10 тис. грн з виплатою надбавки за якість у роботі, а також підтримку з боку місцевої влади

Комунальне некомерційне підприємство «Гадяцький Центр первинної медико-санітарної допомоги» запрошує на роботу сімейних лікарів — терапевтів, педіатрів. Там вакантні 2 посади лікаря загальної практики – сімейного лікаря Лютенської амбулаторії загальної практики — сімейної медицини. Ця амбулаторія обслуговує 3 610 мешканців сіл Лютенька та Соснівка Гадяцької районної ради.

Шукають лікарів, які люблять свою роботу, налаштовані на довгострокове партнерство і прагнуть працювати в дружньому колективі.

Обіцяють службове житло, заробітну плату від 10 тис. грн з виплатою надбавки за якість в роботі, а також підтримку з боку місцевої влади. Про це інформують у Департаменті охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації.

Кваліфікаційні вимоги до лікарів:

Повна вища освіта. Спеціалізація за фахом «Загальна практика – сімейна медицина» («Терапія», «Педіатрія»). Бажано досвід роботи, цілеспрямованість та прагнення до самовдосконалення. Знання стандартів і сучасних підходів до лікування.

Обов’язки:

Надання кваліфікованої медичної допомоги пацієнтам в рамках своєї спеціальності відповідно до встановлених стандартів, використовуючи сучасні методи профілактики, діагностики, лікування і реабілітації.

Переваги роботи в медичному закладі:

  • у закладі наявний автомобіль, у 2017 році проведено капітальний ремонт амбулаторії та є всі сучасні інженерні комунікації (опалення, гаряча вода, LED-освітлення, водопостачання та водовідведення);
  • заклад забезпечений медичним обладнанням (гематологічний аналізатор, ЕКГ з телеметричним пристроєм передачі даних, сечовий аналізатор, холестерометр, глюкометри, отоофтальмоскоп, електронний тонометр для вимірювання очного тиску та інше);
  • кожному лікарю для роботи виділено окремий кабінет;
  • кожне робоче місце забезпечено комп’ютером, інтернетом, принтером.

У Департаменті охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації повідомляють, що з питань працевлаштування слід звертатися за номером телефону +38(050)598-06-06 (головний лікар), або за адресою: 37300, Полтавська обл., м. Гадяч, вул. Лохвицька, 1.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...