Розпочинається тур оплачуваних громадських робіт

img 1095
Поділитися новиною

img 109525.07.2018 року у Гадяцькому РЦСССДМ відбулася організаційна зустріч учасників оплачуваних громадських робіт для учнівської та студентської молоді, що розпочинаються з 01 серпня цього року.

Громадські роботи організовуються щоліта уже протягом 15 років та користуються попитом серед підлітків міста. Цього року перші заяви від бажаючих працювати були подані уже в травні. Не всі бажаючі змогли потрапити в число зарахованих, оскільки є вікові обмеження та протипоказання за станом здоров’я, обмежена і загальна кількість працюючих. Всього в громадських роботах візьмуть участь 25 осіб, переважно з сімей пільгових категорій (багатодітні, малозабезпечені, неповні сім’ї).
На організаційних зборах діти були проінструктовані з питань техніки безпеки, дисципліни та графіку роботи. Учасників громадських робіт розділено на робочі групи та визначено термін роботи кожної з груп. Також під час зустрічі завершено оформлення пакету документів, необхідних для працевлаштування. Оскільки для більшості цей трудовий досвід є першим, учасникам в доступній формі роз’яснено систему оплати і оподаткування. Приємно, що декілька підлітків прийшли на громадські роботи уже другий чи, навіть третій рік поспіль.

Гадяцький районний центр соціальних служб

LIVE OFFLINE
track image
Loading...