«Горизонт» – один із кращих

вентиляторний завод Горизонт
Поділитися новиною

вентиляторний завод ГоризонтДо Дня працівників місцевої промисловості, який відзначається 9 червня, наш візит був запланований у ТОВ «Вентиляторний завод «Горизонт», який є лідером в Україні серед виробників промислового вентиляційного устаткування. Завод «Горизонт» є постійним учасником  спеціалізованих виставок, нагороджений дипломами і сертифікатами, як один із кращих вітчизняних виробників. Також його продукція добре відома й в близькому зарубіжжі: Росії, Молдові, Білорусі.

Над розробкою і виробництвом продукції заводу постійно працює колектив більше ста кваліфікованих фахівців. Працює і відділ контролю якості. Промислові вентилятори нашого заводу знайшли застосування на безлічі об’єктів промислового та соціального призначення. Виготовляються вони на сучасному обладнанні як вітчизняного, так і іноземного виробництва із застосуванням сучасних технологічних процесів. У роботі використовується напівавтоматичне зварювання, проводяться лабораторні випробовування. За результатами роботи в 2015 році Союзом Національних бізнес-рейтингів, на підставі загальнодержавного фінансово-економічного аналізу діяльності підприємств України, «Вентиляторний завод «Горизонт» отримав звання «Лідер галузі 2015» серед виробників промислового холодильного та вентиляційного устаткування. На заводі практикують виготовляти і нестандартні індивідуальні вироби із металу на замовлення. Так, у 2017 році, для спортивних змагань працівниками заводу була виготовлена металева карта України вагою 3 тонни. Колектив заводу також допомагає ЗСУ.

Коротко історію заводу нам розповів голова правління Євген Гончаров. «45 років існує завод «Горизонт», ще у 1972 році це був промкомбінат, який виготовляв вироби сільськогосподарського та побутового призначення, розпочав виробництво промислових вентиляторів, що стало вагомим аргументом для проведення реорганізації підприємства, переведення його на нові науково-місткі технології. Перша партія налічувала близько сотні вентиляторів, які довгий час були основним продуктом на виробництві. Цей рік можна вважати початком історії «Вентиляторного заводу «Горизонт». Сьогодні завод вважається одним із найбільших підприємств міста Гадяч.

Любов Шкрьоба

На фото : Бригада вентиляторного цеху (справа наліво): В. Устименко (токар), В. Дерев’янко (токар), О. Пилипенко (слюсар), Є. Терновий (слюсар), В. Нагацький (слюсар), А. Томілін (слюсар, бригадир), Д. Сазонов (слюсар), В. Домар (токар), О. Гуренко (слюсар), М. Гайно (наладчик), Г. Малахута (наладчик), О. Кануніков (електрозварник), В. Щербань (маляр), начальник цеху Тетяна Лупинос

LIVE OFFLINE
track image
Loading...