Гадяцька райрада створить КП «Гадяччина туристична»

91938446
Поділитися новиною

91938446Рішення про це прийматимуть на найближчій сесії районної ради 14 червня. Документ за посиланням http://www.hadiach-rajon-vlada.org.ua/index.php/rajonna-rada/proekti-rishen-chergovoji-sesiji-rajonnoji-radi/3448-pro-stvorennya-komunalnogo-pidpriemstva-gadyachchina-turistichna-gadyatskoji-rajonnoji-radi-2

ГАДЯЦЬКА  РАЙОННА  РАДА РІШЕННЯ (Тридцять четверта позачергова сесія  сьомого  скликання) Про створення Комунального підприємства «Гадяччина туристична» Гадяцької районної ради».

Відповідно  до  пункту 20 частини 1 статті 43, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 87 Цивільного кодексу України, статті 78 Господарського кодексу України, враховуючи клопотання районної державної адміністрації про необхідність створення комунального підприємства по організації та наданню громадянам і юридичним особам  комплексних туристично-екскурсійних та інших послуг, а також з метою формування нових економічних основ туризму як високорентабельної галузі економіки та важливого засобу культурного розвитку Гадяцького району,  враховуючи подання районної державної адміністрації,

РАЙОННА  РАДА ВИРІШИЛА:

Створити Комунальне підприємство «Гадяччина туристична» Гадяцької районної ради».

Затвердити статутний фонд Комунального підприємства «Гадяччина туристична» Гадяцької районної ради» в розмірі 10 тисяч (десять тисяч) гривень.

Затвердити статут Комунального підприємства «Гадяччина туристична» Гадяцької районної ради» (додається).

Призначити тимчасово виконуючим обов’язки керівника Комунального підприємства «Гадяччина туристична» Гадяцької районної ради» Жуківець Олену Миколаївну, до вирішення питання про призначення керівника комунального підприємства за результатами конкурсу.

Тимчасово виконуючому обов’язки керівника Комунального підприємства «Гадяччина туристична» Гадяцької районної ради» (Жуківець О.М.) здійснити державну реєстрацію новоствореного комунального закладу в порядку, встановленому чинним законодавством України та уповноважити на підписання статуту Комунального  підприємства «Гадяччина туристична» Гадяцької районної ради».

Включити Комунальне підприємство «Гадяччина туристична» Гадяцької районної ради» до переліку підприємств, установ і організацій, що належать до спільної власності територіальних громад Гадяцького району.

Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів і цін, соціально-економічного розвитку регіону, малого та середнього бізнесу  та  управління майном (Цимбал А.Г.).

LIVE OFFLINE
track image
Loading...