Гадячани запрошують на “Дивоцвіт Лесиного гаю”

лесин
Поділитися новиною
лесинУже двадцять дев’ятий рік поспіль на маленькій Батьківщині всесвітньо відомої поетеси Лесі Українки вшановують її пам’ять та вклоняються її таланту і творчості. Тож 26 травня в урочищі Зелений гай відбудеться обласне літературно – мистецьке театралізоване свято «Дивоцвіт Лесиного гаю». 
У цей день урочище Зелений гай перетвориться на серце поезії, мистецтва, пісні, танцю, музики, народної творчості. Ми очікуємо чимало гостей: письменників, поетів, науковців…

На святі вистачить місця всім: і шанувальникам літератури, творчості нашої геніальної землячки Лесі Українки, музичного, хореографічного мистецтва, української народної творчості.
Святкуємо у вишиванках! Приходьте на свято з родиною у вишитих сорочках, щоб підкреслити свою причетність до великого українського народу, невмирущість його славних традицій, оригінальність та різноманітність українських орнаментів, узорів, нерозривність поколінь. Ви відчуєте дух минувшини та поринете у багате розмаїття традицій рідного краю, які так шанувала наша уславлена землячка.
Всі присутні на святі будуть мати змогу пригощатися українськими національними стравами.
Станьте учасником великого народного гуляння з веселими музиками, українськими танцями та піснями.
Довідки за телефоном: (05354) 2-24-43, (099) 413-31-72
LIVE OFFLINE
track image
Loading...