Збільшилася кількість пожеж, готуємося до активного танення снігу

апаратна
Поділитися новиною

апаратнаЩотижнева апаратна нарада відбулася 20 березня.

Всеукраїнська акція  з благоустрою «За чисте довкілля», доповідала  начальник відділу містобудування, архітектури І.Єрьоміна.

Основною метою акції з благоустрою є забезпечення утримання територій населених пунктів у належному стані, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення, залучення громадськості, насамперед дітей і молоді. Розробили заходи щодо проведення акції.

Програма «Молодь Гадяччини», звітувала головний спеціаліст відділу культури О.Панасенко.

Мета програми – розвиток громадської активності, залучення молоді до роботи, розвиток духовності, патріотизму, творчого та інтелектуального потенціалу. Підтримка громадських соціальних ініціатив.

Військовий облік, доповів старший офіцер РВК О. Налізько.

На обліку у Гадяцькому РВК перебуває 7814 осіб, 407 – офіцери, 7407 – сержанти, солдати, прапорщики. Учасників бойових дій – 282 особи.

На території району призову підлягають 656 юнаків.

Станом на 19.03 на медичну комісію викликалося – 426 чол., з’явилося – 103, з них: мають право на відстрочку – 70, проходять медичне обстеження – 22, непридатні – 6, придатні – 5, не з’явилося – 553 призовники.

Техногенно-екологічна безпека, надзвичайні події і ситуації, доповів начальник ДСНС В.Губський.

Ситуація по пожежах невтішна. У порівнянні з минулим роком кількість пожеж збільшилася на 50%. Також зареєстровано загибель 4 осіб. За минулий тиждень через погіршення погодних умов знову утворилися затори. Особливо небезпечними стали: підйом на Гадяцьку гору, відрізки дороги на М. Побиванку та Липову Долину.

За тиждень сталося 2 пожежі. Також одне задимлення у зв’язку з несправністю електролічильника. До приймального відділення ЦРЛ звернувся мешканець П.-Роменської ОТГ із опіками III ступеня, направлений до реанімаційного відділення.

Стан безпеки в районі в період з 12 по 19 березня, доповів заступник начальника сектору превенції ВП О.Березовський.

Надійшло 90 повідомлень, із них 22 – кримінального характеру.

3 – вчинення шахрайства

12.03 до ВП надійшла заява від жительки Гадяча про те, що невідома особа під приводом продажу речей в мережі Інтернет на сайті ОЛХ заволоділа її грошовими коштами – 510 грн, а також надійшла заява від жителя Гадяча про те, що невідома особа під приводом продажу товару на сайті ОЛХ заволоділа його грошовими коштами – 612 грн.

14.03 надійшло повідомлення зі служби «102» про те, що було виявлено підробку двигуна ВАЗ-21063.

1 факт нанесення легких тілесних ушкоджень

15.03 до ВП надійшло повідомлення від жительки м. Гадяч про те, що у Гадячі, по вул. Тельмана у під’їзді будинку невідома особа нанесла тілесні ушкодження її сину.

4 факти вчинення крадіжки

12.03 надійшло повідомлення зі служби «102» від жителя с. Петрівка-Роменська про те, що з його господарства невідомі викрали велосипед, а з будинку викрали відеокамеру.

15.03 до ВП надійшло повідомлення про те, що в м. Гадяч, по вул. Героїв Майдану було зупинено трактор з причепом, що належить Гадяцькому держлісгоспу, який перевозив колоди дерев породи сосна із сумнівними документами на вантаж.

15.03 від жительки с. Веприк надійшла заява про те, що невідома особа з її будинку скоїла крадіжку товарно-матеріальних цінностей.

15.03 надійшла заява від жителя м. Гадяч про те, що невідома особа в м. Гадяч, по вул. Волгоградській із належного йому сарайного приміщення скоїла крадіжку брухту чорних металів та недіючу акумуляторну батарею.

1 факт вчинення грабежу

13.03 до ВП надійшла письмова заява жительки с. Веприк про те, що 08.02 близько 11:00 невідома особа заволоділа посудом із її житлового будинку. Особу встановлено.

1 факт порушення вимог пожежної безпеки

12.03 до Гадяцького ВП від диспетчера Гадяцького ДСНС надійшло повідомлення про те, що 12.03 в с. Розбишівка сталося загорання житлового будинку та загинула особа.

2 факти підроблення документів

15.03 до чергової частини Гадяцького ВП від двох жителів одного із сіл району надійшла заява про те, що посадові особи СТОВ ім. Духова підробили їх підписи в договорі оренди земельної ділянки (пай).

За вказаний період до адміністративної відповідальності притягнуто 57 осіб, із них:

паління тютюнових виробів в заборонених місцях – 6;

порушення правил дорожнього руху – 27;

керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння – 3;

паління в заборонених місцях – 2;

завідомо неправдивий виклик спеціальних служб – 1;

невиконання батьками або особами, що їх заміняють, обов’язків щодо виховання дітей – 1;

порушення строків перереєстрації зброї – 10;

Любов Шкрьоба

LIVE OFFLINE
track image
Loading...