На Полтавщині “працюють” шахраї

26a1fb418a16277db2abd3cdddf6e4 bigimg
Поділитися новиною

26a1fb418a16277db2abd3cdddf6e4 bigimgНа Полтавщині невідомі телефонують приватним підприємцям під виглядом працівників управління Держпраці і перевіряють роботу інспекторів Держпраці. Тим часом шахраї пропонують перерахувати кошти на рахунок нібито існуючої благодійної організації.

Про це повідомляє Управління Держапраці у Полтавській області

ДО УВАГИ ПІДПРИЄМЦІВ!!!

Управління Держпраці у Полтавській області попереджає, що у регіоні зафіксовано випадки телефонних дзвінків до приватних підприємців від осіб, які під виглядом працівників Державної служби України з питань праці нібито мають перевірити роботу інспекторів Держпраці. Під час телефонної розмови, з’ясовуючи деталі проведення перевірки на підприємстві, псевдонаглядовці пропонують перерахувати кошти у нібито існуючу благодійну організацію. Повідомлення про такі факти до Управління надійшли вже з декількох підприємств області.

Звертаємо увагу, що працівники Держпраці не співпрацюють з благодійними організаціями та не з’ясовують у телефонному режимі деталей проведення перевірок на підприємствах. У разі виникнення таких випадків слід звертатися до підрозділів Національної поліції або органів Держпраці.

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...