Алкоголікам знову принесли благу вість

mini kak pravilno pit vodku 1200x800
Поділитися новиною
mini kak pravilno pit vodku 1200x800Бути абсолютним непитущим небезпечно для здоров’я

Вчені різних країн провели незалежні дослідження впливуалкоголю на організм і прийшли до єдиної думки – щоденне вживання алкоголю корисно для серця.

Вчені Гарвардського університету з’ясували, що вживання 50 г горілки раз в тиждень зменшує ризик розвитку ішемічної хвороби серця на 7%, а при щоденному вживанні – на 40%.

Їхні колеги, австралійські експерти, довели, що бути абсолютним непитущим небезпечно для здоров’я.  За словами вчених, повна відмова від алкоголю викликає брак корисного холестерину, який зменшує ризик інфаркту, захищаючи серце і судини.

Фахівці також вирахували корисну норму алкоголю на день.

Так, австралійські експерти Університету Тасманії помірною нормою алкоголю вважають добову дозу в 20 грамів горілки.

А результати досліджень нідерландського лікаря Т. Дж. Клеофаса говорять про корисну норму споживання до 56 грамів горілки в день.

Норвезькі дослідники, зокрема, доктор Ейнштейн Штордаль, помірною кількістю алкоголю вважають 30 мл горілки.

“Невеликі дози алкоголю дійсно можуть захистити від серцевих захворювань”, – вважає Наташа Стюарт з британського благодійного фонду по боротьбі з серцевими захворюваннями British Heart Foundation.

Іншими словами, чарка горілки в день заспокоїть нерви і зміцнить серце.

Як повідомляв портал “Знай.ua”, вчені встановили, що звичайне шампанське здатне поліпшити якість сексу. Крім цього, напій також корисний при профілактиці слабоумства і кардіологічних паталогій.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...