Як правильно розподілити свій час?

23559497 1444141479033016 6857677085168586167 n
Поділитися новиною

23559497 1444141479033016 6857677085168586167 nНапевно ти хоч раз у житті чув вираз «тайм-менеджмент»? Так от, тайм-менеджмент — це мистецтво планування свого часу. Є дуже цікава методика, за допомогою якої, ти зможеш правильно розставити пріоритети і все встигнути. А полягає вона в тому, що всі справи умовно потрібно розділити на чотири квадрати. Тож, почнемо їх правильно розставляти.

Квадрат «А» терміново і важливо.
В ідеалі цей квадрат повинен бути пустим, адже в цьому квадраті знаходяться справи, які близькі до авралу. Звичайно, ніхто не застрахований від таких ситуацій, але краще їх попередити ніж потім, шукати двадцять п’яту годину в добі щоб все виправити.

Квадрат «B» не терміново і важливо.
В цьому квадраті повинні бути заплановані справи. Якщо ти кожного дня будеш приділяти час для реалізації своєї мети, шансів досягнути успіху буде набагато більше.

Квадрат «C» терміново і не важливо. 
Виконання завдань з цього сектору віддаляють людину від її мети. Справи, які знаходяться в цьому квадраті заважають сконцентруватися на тому що справді досить важливо.

Квадрат «D» не терміново і не важливо.
Справи, які знаходяться в цьому квадраті можна виконати в останню чергу. Оскільки вони не занадто важливі.

Ну от ти вже навчився тайм-менеджменту і готовий приступити до роботи? Тоді завітай до служби зайнятості, обери для себе роботу та працюй на здоров’я.

#служба_зайнятості #час #тайм_менеджмент #поради #рекомендації

1 коментар до “Як правильно розподілити свій час?

  1. Я використовую програму iSmart.Life ( https://ismart.life ), щоб організувати мої домашні завдання та виконувати мої проекти.
    Раніше я записував свої завдання на аркуш паперу і вішав на холодильник 🙂
    В цілому це досить ефективно якщо завдань не багато. Але якщо проект складається з багатьох завдань або їх багато, то цей варіант не підходить. Є досить багато органайзеров, але цей мені сподобався найбільше. Він досить простий і зручний. Безкоштовний. Працює з телефона. Є локалізація українською, залежить від настроєк браузера.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...