ТОП-5 порад як розпочати тиждень вдало

1499077521 zakarpatc nenavidyat robotu
Поділитися новиною
1499077521 zakarpatc nenavidyat robotuЩо може бути гірше понеділка? Лише ранок понеділка. У цей день ми відчуваємо себе найгірше, після вихідних дуже важко налаштуватись на продуктивну працю. Проте з цією проблемою можна легко справитись. Ми пропонуємо декілька порад, як найкраще розпочати тиждень, а головне – зробити його вдалим.
1.Налаштуйтесь на позитив.
Як відомо, думки притягують події. Намагайтеся зранку думати про щось хороше. Прокинувшись, побажайте собі вдалого дня, поваляйтесь кілька хвилин у ліжку і потім розпочніть день смачним сніданком.
 
2. Не поспішайте.
Намагайтеся усе робити вчасно,якщо знаєте про свою любов відкладати усе на потім – краще заведіть щоденник і відмічайте там справи. Або ж нагадування на телефоні. Поспіх з початку тижня не буде вдалим початком.
 
3. З проблем в завдання. 
Ставтеся до своїх проблем як до завдань, як до планів, які ви обов’язково здійсните, однак не бійтесь помилитись чи недовиконати справу.
 
4. Головне – почати.
Якщо ви почнете щось робити, вам залишатиметься чимраз менше роботи. Тому не відкладайте у довгий ящик і починайте справи.
 
5. Навчіться любити те, що робите.

Шукайте плюси у своїй роботі та не зосереджуйтесь на якихось недоліках. Займатись улюбленою справою – запорука вдалого тижня.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...