Сніданок вихідного дня

kak varit ovsyanuyu kashu
Поділитися новиною
Вихідні потрібні для того, щоб відпочити, розслабитися, а також приділити час собі та своїм близьким. Кращим проявом любові може стати безпричинний букет квітів або ж смачний сніданок. А для того, щоб вам не довелося довго шукати ми даруємо вам цю добірку.

kak varit ovsyanuyu kashuВівсяна каша з ожиною, яблуками та корицею

 

Каша містить необхідні нашому організму вітаміни: вуглеводи, антиоксиданти, амінокислоти, фосфор, калій, протеїн, клітковину та багато інших. Британські вчені стверджують, що регулярне вживання вівсянки зробить нас розумнішими.

 

522743f21c2c728d156abb4dda4bebf2 Італійська брускетта

 

Це найзнаменитіша закуска Італії, майже завжди передує головній страві. Залежно від регіону, брускетти прикрашають шинкою, помідорами, грибами, моцарелою і оливками, пармезаном і т.д. Проте, можна і класично: помідор, сир фета і базилік.

15 prichin pit smuzi ezhednevno1 Смузі

 

Коктейль містить багато вітамінів і антиоксидантів, які дають велику кількість енергії, простий у приготуванні: необхідно змішати фрукти, йогурт, сік або молоко. Експериментувати з різними поєднаннями фруктів можна до нескінченності, але можна зупинитися і на перевіреній комбінації – банан і полуниця.

oxh4MQNDoHU Омлет з моцарелою і помідорами

 

Омлет, який ми рекомендуємо вам на сніданок – з моцарелою і помідорами – це яєчна версія знаменитого салату капрезе і неаполітанської піци. Ідеальна страва для початку насиченого  дня.

mlyntsi z syrom ta varennyam Млинці з чорницею

 

Проста і універсальна страва зі списку кращих рецептів здорового сніданку. Замість чорниці можна використовувати банан, яблука, інжир, варення або згущене молоко. Фанатам кориці можна додати пару ложок.

Tasty Kitchen Blog Apple Bourbon French Toast Casserole Французькі тости з яблуками (pain perdu)

 

Купити круасанів в найближчій булочної може кожен, а приготувати вишуканий яблучний тост – ініціатива для справжніх шанувальників французької кухні. Яблука, мускатний горіх, кориця і кава – поєднання, заради якого можна прокинутися раніше.

images Американські панкейки

 

Панкейк – найзнаменитіший американський сніданок, який в різних варіаціях подають майже в будь-якому кафе США. В перекладі означає просто – тістечко в сковороді (pun-сковорода, cake-тістечко).

Смачного друзі!

“БМ”

 

 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...