На Полтавщині СБУ викрила на хабарі керівництво райвідділу поліції

pere
Поділитися новиною
pereСпівробітники СБ України спільно з внутрішньою безпекою Нацполіції під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарі керівництво одного з райвідділів поліції Полтавщини.
Правоохоронці, за підтримки керівництва обласної поліції, встановили, що троє поліцейських систематично вимагали хабарі у власника одного з деревопереробних підприємств. У випадку відмови сплачувати «данину», зловмисники погрожували комерсанту створити штучні перешкоди для ведення бізнесу. Співробітники спецслужби задокументували, що підприємець двічі був змушений передавати поліцейським великі обсяги деревини.
Оперативники спецслужби «взяли» заступника начальника райвідділу та керівника одного із секторів після передачі їм чергової партії лісу. Начальник відділу, полковник поліції був затриманий у районі проведення антитерористичної операції, де перебував у відрядженні.
Під час обшуків у відділі поліції та за місцем проживання зловмисників правоохоронці виявили незаконно отриману зловмисниками деревину, вісім тисяч доларів США та арсенал зброї невідомого походження.
Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Всіх поліцейських затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
Тривають слідчо-оперативні дії.
Прес-центр СБ України
 
 
LIVE OFFLINE
track image
Loading...