Маленького рятувальника відзначили за порятунок трьох братів

краснопєєв
Поділитися новиною

краснопєєвЗ нагоди Дня рятувальника у Полтаві за проявлений героїзм вручили нагороду Богдану Краснопєєву з Гадяча – навесні із палаючої оселі він виніс трьох молодших братиків.

Нагадаємо, надзвичайна подія сталася у Мартинівці у квітні нинішнього року у багатодітній родині. Мама разом із старшою донькою поралися на городі, а у будинку виникла пожежа.

10-річний Богданчик почув запах гарі з кімнати, де знаходилися молодші діти. Хлопчик не розгубився – вивів двох братиків, а третього, півторарічного, виносив з уже повністю охопленого полум’ям будинку.

«Часу, щоб покликати на допомогу не було, – розповідає Богдан. – Звичайно страшно було заходити у палаючий будинок. Але я не міг інакше – адже там були мої братики».

Хлопчину за мужність нагородили Почесною відзнакою й вручили цінний подарунок – сучасний мобільний телефон. Місцева ж адміністрація вручила хлопцю-рятувальнику велосипед.

Б. Краснопєєва також номінували на всеукраїнську премію “Рятівник року” і він став одним з її лауреатів. За заслуженою нагородою днями він поїде до Києва.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...