Герой нашого часу

до нашої
Поділитися новиною

до нашоїДнями до нашої редакції прийшла дівчинка, із собою принесла саморобного конверта, каже: «Це вам від мене особисто лист».

Доброго дня, шановні працівники редакції!

До вас звертається учениця 4 класу Ангеліна Чирвон. Я живу з мамою. Вона – найдорожче, що в мене є. Вона добра, чуйна і справедлива. Але, на жаль, моя мама дуже хвора. Нещодавно їй зробили операцію: поміняли суглоб на правій нозі. Але треба міняти і на лівій.

Моя мама не може зі мною гуляти, грати в ігри, бо вона ходить на милицях. Цього літа ми з мамою брали участь у телепрограмі «Говорить Україна». Зйомки в студії тривали чотири години. Було дуже багато людей і камер. Я особисто розмовляла з ведучим програми Олексієм Сухановим. Передача вийшла в ефір 7 липня 2017 року. Спасибі тим добрим людям, які побачили нашу біду і допомогли. Але зібраних коштів на операцію не вистачить. Тому я звертаюся за допомогою до всіх небайдужих людей. Рахунок у Приватбанку на ім’я Ірини Іванівни Чирвон. Номер картки 4149497872537974.

Кожну людину, котра виявила хоробрість , самовідданість і відвагу, можна вважати героєм. Вчинок цієї дівчинки можна назвати подвигом.
Сміливий крок Ангелінки, сколихнув всю Україну. Вона мужня, щира і любляча.  Давайте всі разом докладемо зусилля, щоб ця дівчинка відчула себе щасливою.

«БМ»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...