А ти будеш голосувати за покращення життя в своєму селі?

проекти
Поділитися новиною

проектиНещодавно Полтавська обласна рада розпочала реалізацію Програми «Бюджет участі Полтавської області», у рамках якої кожен житель нашого району може запропонувати свою ідею, яку (якщо бути активними) профінансують на суму до 100 тис. грн. Нагадаємо, тематика проектів: енергозбереження, безпека та громадський порядок, навколишнє середовище, комунальне господарство, культура та освіта, спорт і туризм.

У цьому році велику активність виявили 16 сільських рад та Сергіївська ОТГ:

Книшівська сільська рада (2 проекти), Сватківська (2 проекти), Ручківська (2 проекти), Мартинівська (2 проекти), Соснівська, Рашівська, Веприцька, Харковецька, Петрівсько-Роменська, Краснолуцька, Березоволуцька, Середняківська – по одному проекту, Сергіївська ОТГ – 4 проекти.

Загальна кількість від Гадяцького району – 20 проектів. Здебільшого тематика проектів стосується придбання та встановлення спортивно-дитячих майданчиків, вуличного освітлення, благоустрою населених пунктів та ще багато чого цікавого.

Переможців буде визначено шляхом голосування онлайн чи паперовими бланками у відповідних пунктах супроводу (міська рада та всі сільські ради району). Переглянути весь перелік поданих проектів можна на офіційному сайті Полтавської обласної ради в рубриці «Бюджет участі».

Що ж, хорошу ідею залишається підтримати тільки своїми голосами. Тож не гайте часу – голосуйте за цікаві й корисні ідеї у вашому селі та дивуйте своїми проектами, на які ви так чекали.

Голосування починається з 14 вересня 2017 року о 9.00 і триватиме до 30 вересня 2017 року до 17.00. Не баріться! Поспішайте реалізувати велику мрію за мінімум зусиль!

О.І. Киричко, головний спеціаліст – координатор проектів та інвестиційних програм Гадяцької РДА

LIVE OFFLINE
track image
Loading...