Як гадячани на прийом до прокурора ходили

chasy dlya svidaniya
Поділитися новиною

chasy dlya svidaniyaДнями ми отримали електронного листа від заступника керівника Миргородської місцевої прокуратури Сергія Бабія, у якому йшлося про те, що  5 вересня  з 11.00 до 13.00 у приміщенні Гадяцького відділу Миргородської місцевої  прокуратури буде здійснювати прийом громадян із питань, що відносяться до компетенції прокуратури, прокурор Полтавської області Микола Кармазін. Як і годиться, ми розмістили це оголошення на наших електронних ресурсах, щоб якомога більше людей могли озвучити свої питання прокурору.

Та, як виявилось пізніше, потрапити на прийом було складно. Цю історію нам розповів наш постійний читач, який захотів того дня поспілкуватись із прокурором:

«У прокуратуру я прийшов трошки пізніше зазначеного часу. Думав, що до прокурора черга буде, а я  не хотів чекати. Було близько 11.15, але прокурора  уже не було, і мені сказали, що він поїхав, бо до нього ніхто не прийшов на прийом. Я не розгубився і почав телефонувати на «гарячу лінію» у Київ. Згодом отримав відповідь:  у той час, коли я приходив на прийом, прокурор  знаходився у відділі поліції і скоро повернеться.

На прийом я таки потрапив приблизно о 12.45.

Куди насправді подівся прокурор – невідомо. Кажуть, нібито він уже був на півдорозі до Полтави.  Але, отримавши дзвінок, довелося йому на «Лексусі» повернутися нашими чудесними дорогами у Гадяч і таки провести прийом».

«БМ»

  

        

LIVE OFFLINE
track image
Loading...