Добрий сусід – найближча родина

DSC 5180
Поділитися новиною

DSC 5180Саме так, дружно і згуртовано, по-сусідськи, другий рік поспіль підварчани відзначають День вулиці.  Як і обіцяли організатори, святкування відзначилось більшою масштабністю. Були і традиційні виставки, і миттєва лотерея, і частування смаколиками від місцевих господарок, і виставка світлин старого Підварку, а також ігри і розваги для дітей. Новинкою для гостей свята став квест, організований працівниками центральної бібліотеки ім. Лесі Українки. Порадували виступами і піснями на різний смак артисти районного відділу культури. Не відставали від них і самі підварчани – співали пісні і читали власні вірші про рідний мікрорайон.

Відзнакою «За вірність вулиці» нагородили тих жителів, які живуть тут багато-багато років. А почесний титул «Старожил Підварку» отримала 92-річна Євдокія Калінічук. Привітали подарунками і тих, хто лише нещодавно поселився на Підварку – Володимира Капустяна, Оксану Нікітенко, Анатолія Івахненка.  Наймолодшу подружню пару Романа і Тетяну Снігірьових вітали із першою річницею. Традиційно відзначили багатодітних матерів, ювілярів, а також пари, які цього року відсвяткували річниці подружнього життя. Окрім цього, добрим словом згадали тих, хто зараз в АТО. 

фото 1 Окрасою свята по праву назвали величезного дерев’яного лелеку, створеного напередодні підварчанином Валентином Голованем, який встановили поруч із струмком. За цю роботу йому зробили пам’ятний презент.

 

 

 

 

 

Фото 3Наймолодшого жителя мікрорайону Рената Фесенка також привітали подарунком.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DSC 5199Уже восени до першого класу підуть: Данііл Ракочій, Валерія Кириченко, Катерина Герасименко, Діана Шепелєва, Єлизавета Передера, Анастасія Бибочкіна, Тимофій Бурдюг, Вікторія Максименко. Усім їм організатори подарували набори першачків.      

 

 

фото 5

15-хвилинне фаєр-шоу від гадячанки Надії Калабіної викликало лише найкращі емоції у гостей свята. Присутні знімали дійство на відео і потім ще кілька днів переглядали і згадували приємні емоції. 

 

 

 

 

фото 4Глядачі, затамувавши подих, дивилися сучасний танець у виконанні юних підварчанок. Уже після офіційної частини ці дівчата ще довго показували приклад і старшим і меншим, як потрібно танцювати.

По закінченню свята усіх охочих пригощали запашною кашею і не тільки… А під запальні ритми голосної музики підварчани танцювали майже до ранку. 

 
LIVE OFFLINE
track image
Loading...