Комунальники-рятувальники

рятувальник
Поділитися новиною

рятувальникУ №28 тижневика була опублікована стаття під назвою «Яким повинен бути рятувальник?». Уже наступного дня після виходу до редакції звернувся Василь Губський, начальник районного сектору ДСНС України в Полтавській області. Із його слів, протягом останнього тижня до нього вже кілька разів звертались відвідувачі пляжу і наголошували на тому, що рятувальники працюють, м’яко кажучи, поганенько. Тому він попросив пояснити гадячанам, що рятувальний пост, який знаходиться на міському пляжу, не має відношення до підпорядкованого йому сектору. Тобто рятувальники РС ДСНС і ті, що у літній період чергують на пляжі, – це різні структури. І останні – наймані працівники МКП «Комунсервіс». Тож, якщо ви не задоволені їхньою роботою чи навпаки, хочете похвалити, звертайтесь до комунальників. 

Оксана Кириченко

На фон:

21 липня 2017 року користувач нашого офіційного сайту Роман залишив коментар стосовно роботи рятувального посту на Пслі:

«И в этом году ничего не поменялось. В домике пьянствуют, присутствуют посторонние люди. То шашлык жарят прямо перед домиком, выпивают то одни, то другие. Наблюдал картину, как вечером к домику подъехала машина с пьяными «спасателями», которые на мои вопросы по поводу того, почему они присутствуют на рабочем месте в пьяном виде, заявили, что у них якобы нерабочее время. Я уже не говорю о том, что в таком состоянии один из них вел машину. При этом за людьми, которые купаются, никакого присмотра нет, как, впрочем, и замечаний относительно того, что купаться в Псле сейчас запрещено (нормы по кишечной палочке превышены более чем в 10 раз). Чем пьянствовать, хотя бы предупреждали отдыхающих о рисках купания.»

LIVE OFFLINE
track image
Loading...