По паспорт о 2-й ночі

IMG 0718
Поділитися новиною

IMG 0718Хоч і обіцяли жителям Гадяцького району, що проблем із отриманням паспортів не буде, усе ж певні незручності таки є. Майже щоранку перед входом у міграційну службу (раніше паспортний стіл) збирається довжелезна черга. Кажуть, що тепер, щоб отримати біометричний паспорт громадянина України чи то закордонний паспорт, чергу потрібно займати ще із 3-ї години ночі.

-Я із донькою стою із чотирьох годин. Це ще нормально. А кума розповідала, що місяць тому їй довелось займати із 2-х ночі! – розповідає Тетяна Олексіївна, чекаючи у черзі.

Нагадаємо, закордонні паспорти у Гадячі почали оформляти із квітня. Певний час ажіотажу, як і черг, не спостерігалось. А от із кінця червня, ймовірно через період сезонних відпусток, який співпав із запровадженням безвізу, бажаючих поїхати за кордон побільшало в рази. Прогнозують, що попит на закордонні паспорти знизиться вже у серпні. Саме тоді закінчиться туристичний сезон.

Оксана Кириченко  

1 коментар до “По паспорт о 2-й ночі

  1. “Прогнозують, що попит на закордонні паспорти знизиться вже у серпні”…У серпні якого року? Скільки майданів потрібно щоб люди могли прожити вдома і не тікали з країни? Але головне що ті самі козли що розграбували країну, вкрали в людей роботу, зарплату, пенсію і надію на майбутнє, вони і зараз досить непогано себе почувають: їдьте, заробляйте, пересилайте сюди гроші а ми тим часом завершимо тут свої темні справи а на процентах від переказів заробітчан ще й заробимо.

Comments are closed.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...