Хто заплатить

провалля
Поділитися новиною

провалляЩе 7 березня цього року на стоянці перед будівлею місцевої прокуратури утворилось провалля. На щастя, ні люди, ні  припарковані автомобілі не постраждали. Тоді ж місцеві краєзнавці розповідали, що саме там проходить один із підземних ходів, якими пронизаний Гадяч. Проте займатися розкопками не було можливості. Так само, як і затуляти дірку у асфальті – її обгородили кількома бетонними блоками і час від часу засипали битою цеглою. У той же час провалля поступово продовжувало просідати.

А днями причина стала відомою –  на вулиці Садовій зникло водопостачання. Жителі стверджують, що тиск став падати вже давно, а днями вода зовсім перестала бігти із крану.  Почали шукати причину. Виявилось, що неподалік стався порив водяної труби, а та вода потихеньку підмивала землю. І це добре, що таки виявили проблему, а то із такими темпами під землю могла піти не лише прокуратура, а й міська рада.

Дивує одне – чому місцеві інженери-ремонтники вирішили повірити на слово краєзнавцям і не припустили можливості серйозної комунальної аварії? А ще цікаво, хто тепер заплатить за грандіозний кількамісячний витік води?

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...