«Спинили, ніби рецидивіста…»

мопедист
Поділитися новиною

мопедистПро історію, яка сталась минулого тижня, нам розповів гадячанин Андрій:

«Їхав із роботи мопедом близько 23-ї години. Недалеко від відділку поліції почув спецсигнал і побачив сирену нового поліцейського автомобіля. Зупинився – вони підходять, наказують злізти із мопеда, показати, що у сумці,загалом, ведуть себе по-хамськи.

Я ж не проти, що у мене немає при собі водійського посвідчення, але ж я і не бандит-рецидивіст, щоб так себе поводити!

На перший раз відпустили, звісно, за своєрідне «спасибі»…»

Що за спецоперація по перехвату мопедистів діє у місті і чи зафіксовані подібні факти, ми запитували у прес-служби Гадяцького ВП.

Відповідь отримали таку: «У зв’язку з тим, що на території Полтавської області майже щодня реєструються факти незаконного заволодіння таким транспортним засобом, як скутер чи мопед, і у всіх випадках транспортні засоби не зареєстровані у встановленому законом порядку, керівництвом Полтавської поліції прийняте рішення про зупинку та перевірку всіх скутерів та мопедів на предмет їх законного перебування у власника.

На сьогоднішній день працівниками Гадяцької поліції у ході патрулювання також здійснюється перевірка водіїв скутерів та мопедів на наявність у них реєстраційних документів. Усі транспортні засоби, на які водій не має документів, тимчасово вилучаються до Гадяцького ВП та зберігаються на арештмайданчику. Лише після того, як власник скутера чи мопеда пред’явить правоохоронцям документи про його реєстрацію, транспортний засіб повертається власнику.

Тому керівництво Гадяцького відділу поліції вкотре звертається до громадян із проханням зареєструвати свої транспортні засоби у встановленому законом порядку».

Оксана Кириченко  

Фото використане як ілюстрація.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...