У Гадяцькому ВПАУ відбувся випускний

gFxDCnH8xO4
Поділитися новиною

gFxDCnH8xO427.06.2017 року в Державному навчальному закладі «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» відбулася урочиста лінійка з нагоди випуску учнів 2017 року. 
Зі стін нашого училища вирушило в самостійне життя 192 випускника, які отримали атестати про середню освіту, дипломи кваліфікованого робітника та молодшого спеціаліста. З них 4 медаліста і 14 учнів отримали дипломи з відзнакою. 
На святі були присутні почесні гості: роботодавець, приватний підприємець Унтмоале Людмила Миколаївна; голова Гадяцької районної організації ветеранів воїнів Афганістану (воїнів інтернаціоналістів) Фісун Микола Миколайович; а також батьки та рідні наших випускників. 
YC2P0f6nn54Захід відбувся на передодні державного свята Дня прийняття Конституції України і проходив дотримуючись традицій українського народу. На лінійку випускники зайшли під рушниками, батьки благословили дітей на самостійне життя запашним короваєм, традиційно директор училища, Заслужений працівник освіти Мигаль О.М., сказав напутні слова і по батьківські провів дітей у добру путь. Гості подякували всьому колективу училища за плідну, клопітку роботу та побажали натхнення на нові досягнення. Класний керівник, викладач-методист, викладач вищої категорії Бондаренко Т.А., бажала дітям розвиватися, віддано працювати, навчатися і завжди бути гідними громадянами неньки України. У свою чергу випускники дали обіцянку використати всі набуті знання і вміння в повній мірі, гідно нести горде звання випускника Державного навчального закладу «Гадяцьке вище професійне аграрне училище» та подарували стенд з фотокартками на згадку. 
На святі панувала тепла, родинна атмосфера. За останні роки подвір’я нашого училища не бачило такої великої кількості батьків та рідних. Це свідчить про те, що і діти, і батьки цінують, поважають та безмежно вдячні наставникам та всім працівникам училища. 
А на завершення випускники виконали ніжний вальс, подарували квіти та випустили символічні жовто-блакитні кульки. 
У добру путь, шановні випускники!!!

LIVE OFFLINE
track image
Loading...