«На фотографіях діти, як демони…»

фотограф
Поділитися новиною

фотографДо редакції звернулись батьки цьогорічних випускників Сарського дитячого садка:

«У нас був випускний незвичайний, сил і коштів у нього вклали максимум. Наші діти були стилягами. Повірте, такого добре підготованого випускного ми ще не бачили! Хтось із батьків знайшов відео оператора – Геннадія Горобця. Домовились із ним про те, що він зробить і відео і фото. У висновку приніс він нам фотографії, але зовсім неякісні.

Я йому зателефонувала і сказала, що не задоволена, і відмовилась від відео і фото. Натомість він зателефонував нашому вихователю і сказав, що саме мою дитину «виріже» із усього відео.  Але вихователь його умовила, він пообіцяв змонтувати і передати вже готові матеріали іншим батькам.

А потім просто все видалив повністю. Тепер відео немає, а на фотографіях діти, як демони – очі світяться, обличчя білі, по півдитини немає…

У виховательки ледь інфаркт не стався. Фотограф, мабуть, вирішив, щоб не було проблем і негативних відгуків у його бік, просто умить руки. Сказав: «Мені байдуже і на вас, і на ваших дітей».

Багато змирилось із цим, а ми вирішили попередити інших. Так же не можна чинити із людьми. Гроші то він не взяв за свою роботу, але ж справа не у цьому. Людина безвідповідальна, не хотілося б, щоб ще комусь було таке, як нам. Є ж спеціальні програми, фотошопи там різні, ми б зробили і самі. Але ж знищувати навіщо? Просили, хоча б щоб повернув носій, на якому було відео, ми б могли його відновити. Але він сказав, що нічого немає…»

«БМ»

Фото використане як ілюстрація.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...