Як гадячани День молоді святкували

DSC 3970
Поділитися новиною

DSC 3970Традиційно в останню неділю червня в Україні святкують День молоді. Звісно, до святкувань долучився і Гадяч. Цього року, на відміну від минулого, на березі річки Псьол відбулися тільки спортивні змагання, а урочисту частину вирішили повернути на головну площу міста.

учасники конкурсів на пляжіВід ранку на центральному міському пляжі зібрались шанувальники різних видів спорту: грали в пляжний футбол і волейбол, а ще були різні змагання та веселі конкурси. Переможці були нагороджені пам’ятними медалями.

 

 

Команда Гадяцького ВПЗагалом, сонячна погода і цілюще повітря зіграли ключову роль –  і «вступна» частина святкування пройшла на ура.

 

 

 

 

DSC 3937А от на вечірній районний фестиваль «сучасної» пісні «На крилах юності», як завжди, було чимало нарікань. Пісенний репертуар, який, чесно кажучи, молодіжним назвати важко, знову трошки підвів. Хоча глядачам старшого віку, яких, до речі, була переважна більшість, концерт сподобався. Уже  пізніше, коли люди почали розходитись, на сцену вийшли сучасні музичні гурти, а закінчилось свято дискотекою, на якій нарешті пролунала більш-менш сучасна музика.

Окрім музичного і танцювального супроводу свята, було достатньо розваг: діти були у захваті від гірок і батутів, але фішкою вечора став прокат гіроскутерів (двоколісний скутер, який іде за DSC 3952допомогою електродвигуна шляхом самобалансування).

Модна розвага гіроскутер

P.S. Уже який рік поспіль гадячани наполягають змінити «заїжджену» роками назву музичного фестивалю разом із його пісенним репертуаром. Це ж свято молоді, то й програма повинна бути відповідною. Та чомусь це прохання наполегливо продовжують ігнорувати.

LIVE OFFLINE
track image
Loading...