Правопорядок під «пильним оком» камер

поліція
Поділитися новиною

поліція9 червня у Гадяцькому ВП презентували проект системи відеоспостереження.

На сьогодні у Гадячі діє 26 відеокамер, закінчується встановлення ще 9-ти, у районі – 24. Охоплено: Сари, Плішивець, Лютенька, Березова Лука, Рашівка, П.-Роменська, К. Лука, Вельбівка. Мета проекту – відеоспостереження місць масового скупчення та відпочинку людей, площ, перехресть і вагомих транспортних доріг, створення відеоархіву для забезпечення ефективності дій оперативних служб, безпеки шкіл і державних установ, розпізнавання номерів транспортних засобів, ведення бази завдяки системи розпізнавання Auto-Trassir.

По закінченню презентації грамотами Головного управління Національної поліції у Полтавській області були нагороджені районні керівники, голови сільських рад і виконавці проекту.

А вже після самого заходу на особистий прийом до начальника Головного управління Національної поліції в Полтавській області Олега Беха прийшли відвідувачі, серед них і фігуранти справи резонансного підпалу мікроавтобуса місцевого підприємця. Колишній начальник ВП В. Браславець запевняв постраждалих, що кримінальна справа по даному факту відкрита і ведеться розслідування. Але, як виявилося зараз, справа й досі «стоїть» на місці, винних не знайдено і не притягнуто до відповідальності. Чому  розслідування резонансних справ не доводять до кінця, пообіцяв розібратися  вже новий нач. поліції Сергій Джулай під особистим контролем Олега Беха. Що ж, почекаємо.

«БМ» 

LIVE OFFLINE
track image
Loading...