«Їм можна пісок, а людям – ні?»

пісок
Поділитися новиною

пісокТак відреагували гадячани на те, що минулого тижня працівники МКП «Комунсервіс» з’явились на несанкціонований кар’єр поблизу водогону на Підварку кількома вантажними автомобілями, щоб набрати пісок. Для яких цілей комунальникам знадобилось так багато піску і чому одним можна, а іншим – ні, ми дізнавались безпосередньо на місці події. 

Неподалік від посадки, де минулого тижня ми застали людей за спилюванням акації, стояло авто начальника «Комунсервісу». Він на виїзді із кар’єру, який, до речі, донедавна був загороджений імпровізованим шлагбаумом, контролював ситуацію. Микола Ємець повідомив, що пісок набирають для потреб міста згідно розпорядження міського голови (правда, із собою цього розпорядження не має, але за потреби обіцяє пред’явити). Також додав, що вибраний пісок (приблизно 10 причепів) відвезуть згідно заяв: на майданчик для вигулу собак, у школу №4, а також на будівництво тротуарних доріжок у центральному парку.

На наше запитання: чи простим жителям міста можна так само безперешкодно набирати пісок? – відповів двояко. Сказав лише, що кар’єр продовжують розривати, не маючи дозволів, і так. Така позиція міської ради і обурює простих громадян. Ну не може ніхто зрозуміти, чому за набраний мішок піску карають, а за десятки набраних причепів – ні. Пояснення цьому хотілося б почути і нам.

«БМ»

P.S. До речі, пильні гадячани на офіційних сторінках нашого тижневика поставили слушне запитання: цікаво було б дізнатись, чи, бува, не врахований пісок у кошторис на будівництво тих самих тротуарних доріжок у парку?

LIVE OFFLINE
track image
Loading...